با سلام
من سایتم رو دوزبانه کردم (بااستفاده از پلاگین ***** زبان و کد زبان و ماژول زبان) حالا میخواستم بدونم برای بخش انگلیسی سایتم باید ی قالب دیگه بزارم یا همین قالب رو میتونم چپ چین کنم؟

با سلام
من سایتم رو دوزبانه کردم (بااستفاده از پلاگین ***** زبان و کد زبان و ماژول زبان) حالا میخواستم بدونم برای بخش انگلیسی سایتم باید ی قالب دیگه بزارم یا همین قالب رو میتونم چپ چین کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
دوست عزیز اگر منظورتون از این آموزش این هست:
تعریف قالب برای هر زبان
در واقع میتوان یک سبک قالب برای هر زبان اختصاص داد. با این کار شما میتوانید قالبی برای هر زبان سفارشی کنید و سر صفحه و آرم آن را برای هر زبان بطور مجزا تعریف کنید.
برای اینکار در منوی افزونهها ← مدیریت قالبها میتوانید قالب جدیدی نصب کرده و زبان مورد نظر را برای قالب جدید تنظیم کنید.
با تغییر زبان قالب شما نیز تغییر خواهد کرد.
باید بگم ک اصلا در تنظیمات قالب من امکام انتخاب زبن وجود نداره باید چیکار کنم؟
ویرایش توسط asal123 : 03-04-2014 در ساعت 10:52 AM
اگه میخواین همین قالب رو برای هر دو زبان استفاده کنید ببینید آیا قالبی که استفاده می کنید خاصیت rtl و ltr هر دو رو پشتیبانی می کنه یا نه ، توی مدریت قالبها وقتی قالب مورد نظر رو انتخاب می کنید توی تنظیماتش زبان رو می تونید روی گزینه دلخواه و یا هر دو بگذاریدنوشته اصلی توسط asal123 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو تنظیمات قالبم چنین گزینه ای نیست یعنی امکان انتخاب زبان رو ندارم...باید چیکارکنم؟اگر بخوام ی قالب دیگه برای بخش انگلیسی طراحی کنم چطور باید این کار رو انجام بدم؟لطفا بیشتر راهنماییم کنید؟من قالبم رو با آرتیستر طراحی کردم
همون طور که دوستان اشاده کردن باید قالب شما این قابلیت رو داشته باشه
میتونید قالب خودتون رو خودتون این گونه بسازید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)