-
تغییر قالب در سایت چندزبانه
تغییر قالب در سایت چندزبانه
با سلام
من سایتم رو دوزبانه کردم (بااستفاده از پلاگین ***** زبان و کد زبان و ماژول زبان) حالا میخواستم بدونم برای بخش انگلیسی سایتم باید ی قالب دیگه بزارم یا همین قالب رو میتونم چپ چین کنم؟و باید این رو بگم که قالبم رو با آرتیستر ایجاد کردم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-02-2014 07:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
می تونید یک کپی از قالب بگیرید و برای زبان دوم بهینه کنید
-
-
میشه بشتر راهنماییم کنید دقیقا فایل کپی شده رو کجا باید بزارم و منظورتون از بهینه کردن چیه ..
-
-
قالبی که برای سایت چند زبانه استفاده میشه باید امکان پشتیبانی از زبانهای راست چین و چپ چین رو داشته یاشه.اگه الان قالبتون راست چین هست فایل های css چپ چین هم یاید بهش اضافه بشه.و طبق دستوری که در فایل php اضافه میشه در صورت انتخاب هر زبان فایل های css مربوط به اون زبان اجرا میشه.
-
-
خواهش میکنم بیشتر راهنماییم کنید فایل های css رو چطور باید چین کنم و در کدام فایل php چه کدی رو باید وارد کنم تا اون فایل فراخوانی بشه؟
-
-
الان قالبی که شما طراحی کردین راست چین است.وقتی میخواین زبانتون انگلیسی باشه نیازه که منو ها از سمت چپ شروع بشن و متن از سمت چپ نوشته بشه و....به این حالت میگن چپ چین.باید یه سری فایل css دیگه برا قالب اضافه کنید که وقتی اجرا میشن قالبتون چپ چین باش
این کد رو در فایل php قالب قرار بدین .باعث میشه بر اساس زبان انتخاب شده css مناسب اجرا بشه.
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link rel="stylesheet" href="/<?php echo $templateUrl; ?>/css/template_rtl.css" /> <?php endif; ?>
-
کاربر مقابل از pari8002 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنماییتون تا اینجا ...
1..چه فایل های cssای رو باید ب کدوم فولدر اضافه کنم همون فایل cssقالب؟
2.این کد رو به index.php قالب اضافه کنم؟مهم نیست کدوم خط وارد بشه؟
-
-
این کد رو باید به فایل index.php قسمت header همون جایی که فایل های css فراخوانی میشه باید اضافه بشه.
فایل css جدا باید برای قالب چپ چین ایجاد کنید و داخل فولدر css قالب قرار بدین.
-
کاربر مقابل از pari8002 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید آقای مرصاد من قالبم راست چین..برای بخش انگلیسی میخوام چپ چینش کنم؟با عرض پوزش میشه آموزش چپ چین کردن رو بزارید..ممنون میشم
و ی سوال دیگه من باید 3 فایل template.css ,tempelate.ie.css,.. رو که در فولدر cssقالبم هست رو چپ چین کنم و در همون جایی ک راست چین این فایل ها هستند ایجاد کنم؟؟
ویرایش توسط asal123 : 03-04-2014 در ساعت 04:19 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)