-
مشکل Index نشدن مطالب در گوگل
سلام
من الان یک هفته از انتشار مطلبم میگذره ولی هنوز توی گوگل ایندکس نشده!
توی Sitemap هم لینک مطلب نیست!
آدرس سایت: agechi.com
آدرس Sitemap: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس مطلب: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-06-2014 06:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
صبور باشید، گوگل تو بازه های زمانی خاص میاد و هر سایت را بررسی م یکنه، ساتی های تازه راه اندازی شده را دیرتر و سایت های به روز و کهنه کار را زودتر و گاهی لحظه به لحظه
شما مطالبی در رابطه با سئو را جستجو و مطالعه کنید و نگران این قضیه نباشید که چرا هنوز ایندکس نکرده.
اصول بهینه سازی را دنبال و سایت خود را غنی و پر محتوا و به روز بکنید، همه چیز روی غلطک می افته
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سایت رو در گوگل ثبت کنید
نقشه سایت رو هم در قسمت وب مستر ها ثبت نمایید
هر مطلب تازه ای هم که در سایت ثبت می کنید در قسمت مدیریت ثبت لینک در گوگل ثبت نمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
صبور باشید، گوگل تو بازه های زمانی خاص میاد و هر سایت را بررسی م یکنه، ساتی های تازه راه اندازی شده را دیرتر و سایت های به روز و کهنه کار را زودتر و گاهی لحظه به لحظه
شما مطالبی در رابطه با سئو را جستجو و مطالعه کنید و نگران این قضیه نباشید که چرا هنوز ایندکس نکرده.
اصول بهینه سازی را دنبال و سایت خود را غنی و پر محتوا و به روز بکنید، همه چیز روی غلطک می افته
شاد باشید
ممنون

نوشته اصلی توسط
nokian95
سایت رو در گوگل ثبت کنید
نقشه سایت رو هم در قسمت وب مستر ها ثبت نمایید
هر مطلب تازه ای هم که در سایت ثبت می کنید در قسمت مدیریت ثبت لینک در گوگل ثبت نمایید
منظورتون لینک مطلب رو توی گوگل وب مستر ثبت کنم یا توی ثبت سایت برای موتور جستجو گوگل.
-
-
لینیک که من دادم برای ثبت لینک صفحات تازه ساخته شده در سایته که زود تر در گوگل ثبت بشه
اما برای ثبت خود سایت باید وارد وب ماستر گوگل بشید که نیاز به ف i ل tر sh ک n دارید چون ایران مسدود شده
اونجا سایت رو ثبت کنید و سپس فایل ایک ای ام ال نقشه سایت رو هم ثبت کنید
اموزش ثبت سایت در گوگل رو در اینترنت بگردید زیاد می بینید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
لینیک که من دادم برای ثبت لینک صفحات تازه ساخته شده در سایته که زود تر در گوگل ثبت بشه
اما برای ثبت خود سایت باید وارد وب ماستر گوگل بشید که نیاز به ف i ل tر sh ک n دارید چون ایران مسدود شده
اونجا سایت رو ثبت کنید و سپس فایل ایک ای ام ال نقشه سایت رو هم ثبت کنید
اموزش ثبت سایت در گوگل رو در اینترنت بگردید زیاد می بینید
هنوز که هنوزه مطالب Index نشده!!
-
-
سلام. دوست عزیز چه چیزی باید ایندکس میشده که نشده؟
منطور کلمه ی کلیدی هست. شما چه چیزی رو سرچ می کنید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
سلام. دوست عزیز چه چیزی باید ایندکس میشده که نشده؟
منطور کلمه ی کلیدی هست. شما چه چیزی رو سرچ می کنید؟
من وقتی لینک مطلب رو سرچ میکنم چیزی نمیاد.
همینطور نام مطلب رو وقتی همراه با آدرس سایت سرچ میکنم چیزی نمیاره.
-
-
دروود
از افزونه xmap استفاده کنید برای ثبت لینک ها
ونقشه سایت روهم در گوگل ثبت کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
از افزونه xmap استفاده کنید برای ثبت لینک ها
ونقشه سایت روهم در گوگل ثبت کنید
در پناه ایزد
من از همون افزونه استفاده کردم برای نقشه سایت که لینکش رو در پست اول میتونید ببینید.
در مورد دومی ، من نقشه سایت رو توی گوگل ثبت ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) کردم. ولی باز هم نتیجه ای نداشت!!
میشه بگید چه طوری میشه یک لینک جدید رو توی SiteMap که برای ساختش از افزونه Xamp استفاده شده ، اضافه کرد؟
ویرایش توسط amin7x : 03-14-2014 در ساعت 12:23 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)