-
مشکل در ثبت نام (و عدم ورود کاربر به سایت)
سلام دوستان
چند روزیه به یه مشکل بزرگ برخوردم.
من تو سایتم از CB استفاده میکنم. قبلا همه چیز درست بود. اما چند روزیه وقتی کاربر ثبت نام میکنه، بعد از ثبت نام این خطا رو نشون میده:
کد:
Warning: is_readable() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: open_basedir restriction in effect. File(/dev/urandom) is not within the allowed path(s): (/home3/agreconi:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in/home3/agreconi/public_html/libraries/phpass/PasswordHash.php on line 51
البته کاربر میتونه وارد سایت بشه. اما مشکل دیگه ای که هست اینه که وقتی کاربر یک بار وارد سایت میشه و بعد logout میکنه و مجددا می خواد لاگین کنه، میگه نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است. حتی کاربر ادمین هم الان دیگه نمیتونه وارد سایت بشه، با اینکه وارد قسمت مدیریت میشه.
یه نکته دیگه هم که بهش برخوردم اینه که تو قسمت اطلاعات سیستم توی مدیریت، این پیغام نمایش داده شده:
کد:
Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home3/agreconi/public_html/administrator/components/com_admin/models/sysinfo.php on line 112
آیا به اون خطای اولی مربوط میشه؟
وقتی از ثبت نام خود جوملا استفاده میکنم، مشکلی پیش نمیاد.
تازگی جوملا رو به 2.5.18 آپدیت کردم. ممکنه از اون باشه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2014 02:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
والله من مودندم چرا از این افزونه استفاده میشه در صورتی که از هر 10 کاربر 7 نفرشون مشکل دارند با این افزونه و منبع منتشر کننده هم تغییرات اساسی در اون ایجاد نکرده..
این مشکلات تمامی نخواهد داشت
-
-
افزونه رو هم چک کنید تا به روز باشه نسبت به نسخه جوملا خودتون
ضمن این که چک کنید یوزر ایجاد میشه یا خیر ؟ فعال میشه یا خیر ؟
در پناه ایزد
-
-
سلام
ممنون از دوستان
به خاطر اینکه افزونه قدرتمندیه و امکانات خیلی زیادی داره، ازش استفاده میشه
یوزر ایجاد میشه و فعال میشه.
اما فقط یک بار میتونه لاگین کنه. از دفعه دوم که میخواد لاگین کنه، پیغام اشتباه بودن نام کاربری و رمز عبور رو میده
-
-
این اموزش رو مطالعه کنید ![مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
gmail ست کردید ؟!
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این اموزش رو مطالعه کنید !
gmail ست کردید ؟!
در پناه ایزد
ببخشید، لینکی که دادید فقط یک فایل pdf رو که دارای یک تصویر از فرم ثبت نامه باز میکنه. آموزشی در کار نیست
ممنون
-
-
سلام
مشکل حل شد.
خود تیم cb تو سایتشون و تو خبرنامه ای که امروز به ایمیلم فرستادن گفتن که باید کامپوننت cb رو به نسخه 1.9.1 ارتقا بدیم تا با جوملا 1.5.18 و جوملا 3.2.2 مشکلی نداشته باشه:
joomla 3.2.2 and 2.5.18 released - cb 1.9.1 needed
joomla has released version 3.2.2 and 2.5.18 and you need to upgrade to community builder 1.9.1 in order to keep your cb sites compatible with the new password handling that has been included in joomla 3.2 and now in joomla 2.5.18.
ظاهرا تو جوملا 1.5.18 و 3.2 یه تغییری در مورد پسوردها ایجاد شده، برای همین cb 1.9.0 باهاش مچ نبوده.
به هرحال از دوستان هم ممنون که وقت گذاشتن.
ویرایش توسط mojtabapordel : 02-11-2014 در ساعت 10:08 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
mojtabapordel
سلام
مشکل حل شد.
خود تیم cb تو سایتشون و تو خبرنامه ای که امروز به ایمیلم فرستادن گفتن که باید کامپوننت cb رو به نسخه 1.9.1 ارتقا بدیم تا با جوملا 1.5.18 و جوملا 3.2.2 مشکلی نداشته باشه:
ظاهرا تو جوملا 1.5.18 و 3.2 یه تغییری در مورد پسوردها ایجاد شده، برای همین cb 1.9.0 باهاش مچ نبوده.
به هرحال از دوستان هم ممنون که وقت گذاشتن.
سلام
فارسی ساز این ورژن رو دارید cb 1.9,1
چون فیلدجدید رو فارسی مزنم علامت سوال میزنه
کمک فوری نیاز دارم خواهش میکنم پاسخ بدید
جوملا3 هست
ویرایش توسط mohi4 : 03-07-2014 در ساعت 09:49 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)