-
خطا بعد از انتقال سایت از سرور به لوکال
سلام
دوستان بعد از اینکه یک backup از سایت روی سرور گرفتم بعد از آن میخوام که روی لوکال این سایت رو داشته باشم چون زمان تمدید هاست و دومین آن تمام شده و دیگه سایت قابل برگشت نیست الان میخواستم که از اطلاعات این سایت استفاده کنم و یک سایت دیگر برای کاربر آماده کنم ولی وقتی پوشه ها رو گذاشتم روی لوکال و دیتابیس هم رو آوردم این پیغام خطا رو میده
Warning: require_once(C:\wamp\www\myproject\tadbirsanat/libraries/import.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\myproject\tadbirsanat\installation\ind ex.php on line 63
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required 'C:\wamp\www\myproject\tadbirsanat/libraries/import.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\myproject\tadbirsanat\installation\ind ex.php on line 63
لطفا راهنمایی کنید چطور این سایت رو برگردونم ؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2014 10:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام. سایت قبلاً لانچ بوده و بعد انتقال دادید؟ اگر انتقالدادید اون پوشه ی installation از کجا اومده؟
-
-
سلام
بله اون پوشه رو تغییر نام داده بودم الان هم با تغییر نام هست !!!!!!!!!!!
-
-
دروود
پوشه روحذف کنید
فایل installtion رو چک کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)