سلام دوستان من سایتم رو سه زبانه کردم فارسی انگلیسی و چینی ، برای فارسی و انگلیسی مشکلی نداره ولی منوها تو زبان چینی نشون داده میشن !!!! کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار کنم ؟؟؟ ممنون میشم

سلام دوستان من سایتم رو سه زبانه کردم فارسی انگلیسی و چینی ، برای فارسی و انگلیسی مشکلی نداره ولی منوها تو زبان چینی نشون داده میشن !!!! کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار کنم ؟؟؟ ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منظورتون از اینکه منو ها تو زبان چینی نمایش داده میشن چیه؟نمیخواین زبان چینی منو داشته باشه؟
دوست عزیز اتفاقا می خوام منوها همونطوری که زبان فارسی و انگلیسی هست نمایش داده بشه که متاسفانه نیست !!!! فرم منوها فرق داره میتونید ببینید : mortazavico.com اگه وارد سایت بشین می بینید که منوها در زبان چینی با دو زبان دیگه فرق داره در صورتی که تنظیمات برای هر سه یکی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
از مدیریت منو ها یک منو ریشه Cn Menu ایجاد کنید و منوهای دیگر رو در اون قرار بدهید
تنها کاری که باید بکنید در هنگام ایجاد این منو ها باید حالت نمایش زبان رو فقط بر روی CN قرار بدید تا وقتی که زبان سایت چینی شد منوی اصلی که به اسم Cn Menu ایجاد کرده اید نمایش داده شود
ممنون از راهنمایی تون من همه این کارها رو انجام دادم ولی منویی که در زبان چینی هست با منویی که در دو زبان دیگه نمایش داده میشه فرق داره و rtl هم هست !!!!
دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه باور کنید کارم بدجوری گیره !!![]()
دروود
این اموزش رو بررسی کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)