سایت شما رو مشاهده کردم.. شما به صورت کامل مبانی تغییر فونت و استفاده از فونت فیس و فونت های دلخواه رو ایراد نموده اید و من مشکلی ندیدم از منوها ، عناوین ماژول ها ، مطالب سایت همگی به درستی فونت ها رو قرار داید

سایت شما رو مشاهده کردم.. شما به صورت کامل مبانی تغییر فونت و استفاده از فونت فیس و فونت های دلخواه رو ایراد نموده اید و من مشکلی ندیدم از منوها ، عناوین ماژول ها ، مطالب سایت همگی به درستی فونت ها رو قرار داید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام یعنی تمام محتوای سایتم هم با bnazanin نمایش داده میشه؟؟
آخه من قبلا چک کردم فونت مطالب تغییر نمیکرد؟
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط asal123 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما دقت کنید هر جایی یک فونتی براش تعریف میشه معوملا
مثلا برای عناوین ماژول ها یک دستور فونت تعریف شده که در آن دستور مثلا می تونید سایز فونت و... تغییر بدید از جمله نوع فونت رو
حالا شما باید فونت Body سایت را تغییر بدید به دستور فونت فیس نازنین.
این نکته رو هم توجه داشته باشید که از ادمین قالبتون کلیه فونت فیس های خود پیش فرض قالبتون رو غیرفعال کرده باشید.
موفق باشید
سلام
برای تگ p یک استایل بنویسید و فونت فمیلی رو بذارید فونت خودتون
میشه بیشتر توضیح بدید تگ p درکدام فایل؟نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت شما در مروگر موزیلای بنده همچنان که گفتم از فونت فیس فارسی داره استفاده می کنه.. دیگه کاری نمونده که با فونت فیس داشته باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)