-
مشکل در نصب مجدد نسخه 2.5
با سلام دوستان عزیز لطفا کمکم کنید
من از سی پنل استفاده می کنم و البته تازه کار هم هستم . یک بار به خوبی جوملا دو و نیم رو نصب کردم و بعد پاک کردم اما دوباره موفق نمیشم اونو نصب کنم . همه کارها رو طبق دستور انجام میدم . اما مشکل دقیقا از بعد از زمانی شروع میشه که من دکمه "نصب جوملا" رو کلیک میکنم(یعنی صفحه اول سایت هم که نصب جوملاس میاد) .ولی مشکل من این هست که وارد صفحات نصب و مراحل اون نمیتونم بشم چونکه بعد از زدن دکمه نصب جوملا با یک صفحه سفید و خالی برخورد می کنم و هیچ کاری نمی تونم بکنم
لطفا کمکم کنید . خیلی برام مهمه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-21-2014 09:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
نسخه جوملای خودتون رو از کجا تهیه کرده اید
در صورت امکان یک تصویری هم ارسال کنید
برای اشنایی بهتر ایناموزش رو دنیال فرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط RezaDesign : 03-21-2014 در ساعت 11:07 PM
-
-
تصاویر مشکل و توضیحات

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
نسخه جوملای خودتون رو از کجا تهیه کرده اید
در صورت امکان یک تصویری هم ارسال کنید
برای اشنایی بهتر ایناموزش رو دنیال فرمایید
ممنون که پاسخ دادید . نسخه جوملا رو از همین سایت جوملا فارسی گرفتم . اما قبل از نصب جوملا دو و نیم یک جوملای دیگر که در سی دی بود رو قبلا آپلود و اکستراکت کرده بودم و پاک کرده بودم . خودم حدس میزنم فایل هایی که روی سی پنل هست (یا احیانا پاک شدند)مشکل ساز شده باشند اما مطمئن نیستم.
عکس زیادی نداره این مشکل. من فقط بعد از صفحه نصب وارد مراحل هفت گانه نصب نمیتونم بشم و فقط یک صفحه سفید بالا میاد . عکس هاش اینا هست
عکس صفحه اول نصب که بالا میاد

صفحه دوم
-
-
اگر حدس میزنید فایل هاتون حذف شدند
به حجم فایل زیپ اپلود شده در هاست نگاهی بیندازید با حجم دانلود شده یکی باشه
دوباره فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج کنید و اقدام به نصب نمایید
-
-
سلام مجدد
من دوباره فایل رو اکستراکت کردم و اتفاقی نیفتاد
حتی مجددا رفتم و فایل رو آپلود کردم و باز همون اتفاق افتاد . واقعا کلافه شدم نمیدونم باید چیکار کنم .
-
-
هیچ کسی نیست که به من کمک کنه
این لیست خطاهای سایت هست
لطفا کمکم کنید
2014-03-24 00:45:06.913 [INFO] [95.82.108.209:21386-1#APVH_dr-amjadian.com] File not found [/home/dramjad1/public_html/404.shtml]
2014-03-24 00:45:06.740 [INFO] [95.82.108.209:21386-0#APVH_dr-amjadian.com] File not found [/home/dramjad1/public_html/404.shtml]
2014-03-24 00:27:51.568 [INFO] [95.82.104.48:21028-1#APVH_dr-amjadian.com] File not found [/home/dramjad1/public_html/404.shtml]
2014-03-24 00:27:51.402 [INFO] [95.82.104.48:21028-0#APVH_dr-amjadian.com] File not found [/home/dramjad1/public_html/404.shtml]
2014-03-23 23:46:58.433 [INFO] [95.82.104.48:20280-1#APVH_dr-amjadian.com] File not found [/home/dramjad1/public_html/404.shtml]
2014-03-23 23:46:58.244 [INFO] [95.82.104.48:20280-0#APVH_dr-amjadian.com] File not found [/home/dramjad1/public_html/404.shtml]
-
-
مشکل رو خودم حل کردم . ابتدا ممنونم اگر کسی وقت گذاشت . اما اگر برای شخص دیگری این مشکل بوجود اومد روش زیر رو انجام بدهید .
هنگامی که یک نسخه دیگر رو در پوشه ی پابلیک اچ تی ام ال (در سی پنل نصب میکنید یا آپلود و اکستراکت می کنید) بسیاری از فایل های مربوط به اون نسخه هم کپی میشن که هیچ ربطی به نسخه ای که شما میخواهید مجددا نصب کنید ندارند . مثلا من یکبار نسخه 3.2 و یک بار هم نسخه 1.5 رو نصب کردم و دوباره می خواستم نسخه 2.5 رو نصب کنم . برای همین بسیاری از فایلهای مزاحم وجود دارند که کار رو خراب می کنند . برای همین باید دو کار انجام بدهید . 1 اینکه یا همه محتویات پوشه اصلی رو پاک کنید و بعد مجددا فایل جدید جوملا رو نصب و اکستراکت کنید و یا اینکه یک پوشه جدید درست کنید و فایلهای جدید رو انجا آپلود و اکستراکت کنید . متنهی موقع نصب باید علاوه بر آدرس سایت یک اسلش و اسم فولدر جدید رو هم در آدرس بار تایپ کنید .
به عبارت دیگر ": اگر می خواهید جوملا را بر روی سایت اصلیتان نصب کنید برای مثال yourdomain.com که متغیر yourdomain بسته به نام دامنه تان فرق می کند باید جولا را در داخل پوشه ی public_html آپلود و نصب کنید.در غیر این صورت اگر مثلا در یک پوشه از سایتتان به نام new با ایجاد این پوشه و نصب جوملا در آن پوشه برای دیدن سایت جدید جولای خود آدرس آن به این صورت در خواهد آمد yourdomain.com/new .با یاد گیری این روش می شود جوملا رو بر روی هر پوشه ی دیگر که خواستید نصب کنید.
فقط اینکه پوشه ای که میخواید جوملای یا وورد پرس جدید رو و یا هر برنامه مدیریت دیگه ای رو که خواستید نصب کنید باید کاملا خالی از هر نوع فایل قدیمی بشه . نکته انحرافیش همینه که آدم رو گیج میکنه
-
-
خسته نباشید دکتر ... این مشکلات خیلی پیش پا افتاده می باشند که گاهی اوقات به دلیل عدم تمرکز شاید یک فرد حرفه ای هم متوجه نشود
اما توضیحات بجایی بود .. هر بار سعی در نصب نسخه متفاوتی از جوملا کردید کافیست یک پوشه جدید بسازید و فایل ها رو انجا قرار بدید و نصب کنید تا مشکلی با تداخل فایل ها نداشته باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)