سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشکل در نصب مجدد نسخه 2.5

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    مشکل رو خودم حل کردم . ابتدا ممنونم اگر کسی وقت گذاشت . اما اگر برای شخص دیگری این مشکل بوجود اومد روش زیر رو انجام بدهید .

هنگامی که یک نسخه دیگر رو در پوشه ی پابلیک اچ تی ام ال (در سی پنل نصب میکنید یا آپلود و اکستراکت می کنید) بسیاری از فایل های مربوط به اون نسخه هم کپی میشن که هیچ ربطی به نسخه ای که شما میخواهید مجددا نصب کنید ندارند . مثلا من یکبار نسخه 3.2 و یک بار هم نسخه 1.5 رو نصب کردم و دوباره می خواستم نسخه 2.5 رو نصب کنم . برای همین بسیاری از فایلهای مزاحم وجود دارند که کار رو خراب می کنند . برای همین باید دو کار انجام بدهید . 1 اینکه یا همه محتویات پوشه اصلی رو پاک کنید و بعد مجددا فایل جدید جوملا رو نصب و اکستراکت کنید و یا اینکه یک پوشه جدید درست کنید و فایلهای جدید رو انجا آپلود و اکستراکت کنید . متنهی موقع نصب باید علاوه بر آدرس سایت یک اسلش و اسم فولدر جدید رو هم در آدرس بار تایپ کنید .
    به عبارت دیگر ": اگر می خواهید جوملا را بر روی سایت اصلیتان نصب کنید برای مثال yourdomain.com که متغیر yourdomain بسته به نام دامنه تان فرق می کند باید جولا را در داخل پوشه ی public_html آپلود و نصب کنید.در غیر این صورت اگر مثلا در یک پوشه از سایتتان به نام new با ایجاد این پوشه و نصب جوملا در آن پوشه برای دیدن سایت جدید جولای خود آدرس آن به این صورت در خواهد آمد yourdomain.com/new .با یاد گیری این روش می شود جوملا رو بر روی هر پوشه ی دیگر که خواستید نصب کنید.
    فقط اینکه پوشه ای که میخواید جوملای یا وورد پرس جدید رو و یا هر برنامه مدیریت دیگه ای رو که خواستید نصب کنید باید کاملا خالی از هر نوع فایل قدیمی بشه . نکته انحرافیش همینه که آدم رو گیج میکنه

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)