سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: صفحه سفید و عدم لود اسلاید شو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Unhappy صفحه سفید و عدم لود اسلاید شو

سلام به همه دوستان.
    من مدتی هست به دو تا مشکل برخوردم و ازتون تقاضای کمک دارم...

مشکل اول : وب سایت به آدرس amlakeiran.net رو من با کامپوننت املاک جوملا 2.5 (estate agent) طراحی کردم.منتها الآن مدتی هست که وب سایت بالا نمیاد و همش صفحه سفید نمایش داده میشه.روی لوکال منتقل کردم و به راحتی اجرا میشد...از توی هاست ارور لاگ رو که خوندم خطای زیر رو میداد.
    [Fri Mar 28 20:21:22 2014] [error] [client 5.10.83.27] PHP Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/iranmelk/domains/amlakeiran.net/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 712
    [Fri Mar 28 20:24:18 2014] [error] [client 5.63.12.1] PHP Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 79 bytes) in
    روی لوکال memory_limit =128M هست و طی تماسی که با مدیر هاستمون هم داشتم روی سرور هاست هم همین مقدار ست شده.
    اگر هر کدوم از دوستان بتونن کمکم کنن البته خیلی سریع ممنون میشم....آخه کارفرما خیلی معترض شده....
    در صورتی که نیاز به دادن دسترسی بود بهم اعلام کنید...

مشکل دوم : وب سایت به آدرس eramkoosha.ir رو با قالب پزشکی Ameritage Medical از شرکت Shape5 راه اندازی کردم.منتها الآن اسلاید شو خودش روی هاست که قرار میدم همش سیا هست و هیچ چیزی رو نشون نمیده.در خالیکه روی لوکال باز هم به راحتی اجرا میشه....ممنون میشم در این زمینه هم کمکم کنید....

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)