-
اشکال در ارتقاء از نسخه 3.2.1 به 3.2.3
درود و خسته نباشید . قصد به روز رسانی جوملا رو داشتم که متاسفانه از کامپوننت به روز رسانی جوملا نتونستم نتیجه بگیرم و به کررات اقدام کردم . فایل رو در پوشه tmp دانلود کرد اما نتونست اکسترکت و نصب بکنه . و بالاجبار به صورت دستی این کار رو کردم . جوملا خودم رو از نسخه 3.2.1 به نسخه 3.2.3 ارتقاء دادم . سایت بدون هیچ مشکلی بالا اومد اما وقتی به کنترل پنل وارد شدم یک خطا نشون داده شد :
یک خطا رخ داده است . 1146
Table 'hmasters_slife2020.vlecd20_postinstall_messages' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `vlecd20_postinstall_messages
در بقیه قسمتها مشکلی مشاهده نکردم و در لود کردن صفحه اصلی کنترل پنل جوملا مشکل وجود داره و ایراد به دیتا بیس بر می گرده که جدول مذکور وجود نداره .
نیازمند یاری شما اساتید محترم هستم . با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2014 07:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این پیام خطا مربوط به پیامیست که پس از ارتقا به نسخه بالاتر برای شما نمایش داده می شود که می توانید یک سری تنظیمات رو برای جوملای خودتون از دید امنیتی اجرا کنید
مشکلی نداره
نمایش خطاها رو خاموش کنید تا نمایش داده نشه
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این پیام خطا مربوط به پیامیست که پس از ارتقا به نسخه بالاتر برای شما نمایش داده می شود که می توانید یک سری تنظیمات رو برای جوملای خودتون از دید امنیتی اجرا کنید
مشکلی نداره
نمایش خطاها رو خاموش کنید تا نمایش داده نشه
با تشکر از توجهتون .
اگر منظور شما خاموش کردن عیب یاب سیستم از بخش کنترل پنل » تنظیمات کلی » سیستم » عیب یابی سیستم می باشد که اون خودش خاموش هست . ولی اگر در قسمت دیگه ای وجود داره میشه راهنمایی بفرمایید ؟ با تشکر
-
-
دوستان کار ما لنگه یه قضیه هستش لطفا راهنمایی بفرمایید . اگر پولی هم مشکل ما برطرف میشه مشکلی نداره فقط رفع بشه ...
-
-
امتحان کنید
این نام جدولیست که در دیتا بیس شما وجود ندارد
hmasters_slife2020.vlecd20_postinstall_messages
نام را ایجاد نمایید البته با دقت چون نامهای اولیه پیش فرض نام بانک اطلاعاتی و پرفیکس پیشوند هستند که با نگاهی به نام جدوال متوجه خواهید شد کدام حروف رو حذف و الباقی را ایجاد نمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)