سلام
همونطور که از عنوان پیداست نیازمند روشی برای ادغام دیتابیس کاربران چند جوملا دارم ، سرور و دامنه یکی هست و تفاوتشون فقط در ساب دامین هست ...

سلام
همونطور که از عنوان پیداست نیازمند روشی برای ادغام دیتابیس کاربران چند جوملا دارم ، سرور و دامنه یکی هست و تفاوتشون فقط در ساب دامین هست ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نمیشه بدین صورت عمل کرد یعنی کسی در ساب دامین اول ثبت نام کنه اطلاعاتش خود بخود در ساب دامین دوم هم ثبت بشه الا افزونه اختصاصی برای سایت بنویسید
افزونه هایی برای ارسال اطلاعات به صورت دستی از یک دیتا بیس به دیتا بیس دیگه موجوده اما حضور ذهن ندارم
Joomla User Database Migrator
Jooomla Content Migrator
همچین چیزهایی رو جستجو نمایید
کار زیاد سختی نیس اگه با دستورای دیتابیس اشنا باشی چن خط بیشتر نمیشه
ثبت نامارو بزار تو یه جوملا
اگه اطلاعات خیلی زیاده تو لحظه باید اپدیت بشه اطلاعات جدول جوملای دومو بزار تو پلاگینای مربوط تا انوا هم اپدیت بشه
اگه نه که یه صفحه php درس کن که هر موقع بازش میکنی اطلاعات جدول اول کار بر مربوطو بگیره بریزه تو جدول دوم بعد ادرسشو بزار تو مازول ورود به سایتت که هر کار بر خودش اپدیت کنه
سلام
فکر میکنم با این افزونه ها بشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)