-
باز شدن صفحه پیوند ها بر روی تب جدید به صورت اتوماتیک !
سلام دوستان
یکی به من کمک کلافه شدم
خیلی گشتم جستجو هم کردم اما نتیجه خوبی نگرفتم
من یک بسته نصبی یک قالب رو داشتم نصب کردم
حتی روی دمو اون قالب هم صفحه پیوند ها باز می شد
الانم روی هاست خودم آپلودش کردم و خیلی ماژول ها و کد ها رو دیدم اما تب جدید میندازه بیرون توی صفحه پیوند ها
از کجا باید پیدا کنم این لینک فیسبوکی چیزی هست که داره لود می کنه اما من تو صفحه اول چیزی نمیبینم
حتی index.php قالب رو هم دیدم چزی نبود که مسری و مشخص کنه
میشه یکی بهم کمک کنه باید چی کار کنم ؟

باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-30-2014 12:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با استفاده از افزونه فایرباگ که روی فایرفاکس نصب میشه، به تب نت افزونه برید و صفحه را دومرتبه لود کنید.
لینک آدرس هایی که درخواست میشه را بررسی کنید ببینید غیر از سایت خودتون چه سایت دیگه ای هست.
به احتمال زیاد همون فیسبوک هست که توی بلوکی به صورت ماژول داره لود میشه.
شاد باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با استفاده از افزونه فایرباگ که روی فایرفاکس نصب میشه، به تب نت افزونه برید و صفحه را دومرتبه لود کنید.
لینک آدرس هایی که درخواست میشه را بررسی کنید ببینید غیر از سایت خودتون چه سایت دیگه ای هست.
به احتمال زیاد همون فیسبوک هست که توی بلوکی به صورت ماژول داره لود میشه.
شاد باشید
سلام نوید جان
من نمی خوام مشکل باری خودم رفع بشه
می خواهم کاربر ساده هم آمد افزونه فایرباگ رو نداشت سایت مشکلی براش نداشته باشه
جالب اینه که هرچی ماژولی را که هست غیرفعال کردم یک صفجه خالی و ساده رو هم بازم میپرونه تو صفحه پیوند ها
نمی دونم آخه تو index.php قالب دستوری نیست که ماله فیسبوک و یا اصلا هدایت به سایتی باشه خیلی عجیبه
تو css هم چیزی نیست
-
-
سلام
دوست عزیر
استفاده از فایرباگ را به شما توصیه کردم به عنوان مدیر سایت و برای پیدا کرد مشکل، نه برای هر بازدید کننده
شما طبق توضیحاتی که دادم دنبال کنید تا بفهمید چه آدرسی غیر از سای خودتون داره لود میشه و ***** نیز هست که پیوندها باز میشه.
شاد باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)