سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: چند مشکل با قالب تابناک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

چند مشکل با قالب تابناک

سلام و روزتون بخیر
    اول از همه باید به خاطر آموزش های فوق العاده ای که در مورد جوملا ارائه دادین تشکر کنم که واقعا خیلی خیلی کمکم کرده و تمام سوالامو تونستم از طریق آموزش شما دریافت کنم ...واقعا ممنونم

چند تا سئوال داشتم در مورد قالب جوملا که ممنون میشم کمکم کنین :

1-در صفحه اول سایت تیترها به صورت لینک نیست ...من چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟

2- من اگه بخوام صفحه اول سایتم مثل تابناک باشه با عکس های کنار مطالب باید چی کار کنم ؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

2- همونطور که مشاهده می کنین منوهای من با اینکه در جایگاه خودش به اندازه کافی جا داره ولی بازم وارد خط دوم میشه ..برای رفع این مشکل من در کدوم قسمت باید کدسازی ها رو تغییر بدم؟

3-من میخوام مثل سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] صفحه اول سایتم بعضی از مطالب اسلاید در بالای صفحه ام باشه باید چی کار کنم ؟

4- در سایت تابناک در سمت راست که مشاهده می کنین همراه لینک ها تصویر گذاشته ..این امکان رو چطور منم میتونم داشته باشم ؟

5-در سمت چپ سایت تابناک مطالبی بعنوان جدیدترین خبر ها و پربازدیترین خبرها در دو تب کنار هم قرار گرفته اند من چطور میتونم مطالبم رو در دو تب کنار هم قرار بدم؟

6- در سایت اتاق بازرگانی ایران [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در پایین صفحه اول سایت همونطور که مشاهده میفرمائین لینک هایی رو با عکس قرار داده ..چطور و در کجا باید لینک و عکس ها رو قرار بدم که به این صورت باشه ؟

7- با اینکه من مطالب زیادی رو به صورت ویژه در سایت قرار دادم ولی تعداد مطالبی که نشون میده محدوده ....برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟

ببخشید سوالام زیاد شد ....
    ممنون میشم در حل مشکلاتم بهم کمک کنین ...بازم ممنونم ...!

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)