وقت بخیر.آیا برنامه ای برای حذف فضاهای خالی در فایل های PHP هست؟

وقت بخیر.آیا برنامه ای برای حذف فضاهای خالی در فایل های PHP هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای دیتا بیس میتوانید از داخل PHP My admin جداول خود را بهینه سازی کنید
ولی فکر نکنم فایلهای PHP مشکلی داشته باشند یا بهینه نباشند.
am12976 جان سلام
ميشه يكمي منظورت رو از blank space واضح تر بگي؟ و اينكه دقيقا هدفت چيه؟ شايد يه كاراييش بشه كرد
يا علي
فضایهای خالی اضافی مابین کدها منظورمه و هدف هم بالا رفتن سرعت هست...
فضای اضافی بین کدها؟
میشه مثال بیارین بگین داخل کدوم فایل
سلام
ببين اگه منظورت enter ها و ... هست، يا tab ها كه براي خوانا شدن بيشتر كد به كار ميره، اينا تو سرعت اجرا تاثير نداره (شايد در حد چند ميكرو ثانيه)
سرعت اجراي كد ها به الگوريتمشون ربط داره بيشتر، و اينكه منابع پردازشي چيا هست
يه مثال كلاينت سايد ميزنم:
شما يه ديتابيس 1 مگابايتي داري
اگه بخواي اين رو همش رو از روي هاردت بخوني و پردازش كني و بنويسي چقدر طول ميكشه؟
اگه بخواي اين رو اول لود كني كامل تو رم بعد بياي پردازش هارو تو رم انجام بدي، خوندن ها و نوشتن هارو هم چند تا چند تا يهو با هم انجام بدي
سرعت اجراي كدت در مورد دوم خيلي ميره بالا تر
تو الگوريتم ها هم همينطور ديگه اگه مثلا از توابع بازگشتي استفاده كني، يا حلقه ها، توابع رو بهينه كني يا نكني، همش تاثير داره
اينجوري
اميدوارم منظورت رو درست متوجه شده باشم
يا علي
[quote author=H_SH_VB link=topic=5625.msg33749#msg33749 date=1175773669]
سلام
ببين اگه منظورت enter ها و ... هست، يا tab ها كه براي خوانا شدن بيشتر كد به كار ميره، اينا تو سرعت اجرا تاثير نداره (شايد در حد چند ميكرو ثانيه)
سرعت اجراي كد ها به الگوريتمشون ربط داره بيشتر، و اينكه منابع پردازشي چيا هست
يه مثال كلاينت سايد ميزنم:
شما يه ديتابيس 1 مگابايتي داري
اگه بخواي اين رو همش رو از روي هاردت بخوني و پردازش كني و بنويسي چقدر طول ميكشه؟
اگه بخواي اين رو اول لود كني كامل تو رم بعد بياي پردازش هارو تو رم انجام بدي، خوندن ها و نوشتن هارو هم چند تا چند تا يهو با هم انجام بدي
سرعت اجراي كدت در مورد دوم خيلي ميره بالا تر
تو الگوريتم ها هم همينطور ديگه اگه مثلا از توابع بازگشتي استفاده كني، يا حلقه ها، توابع رو بهينه كني يا نكني، همش تاثير داره
اينجوري
اميدوارم منظورت رو درست متوجه شده باشم
يا علي
[/quote]
منظورم همینه ولی به نظر من تاثیرش بیشتر از این حرفاست بخصوص تو فایل های CSS.مثلا من اینکار رو برای فایل CSS Shoutbox سایتم بصورت دستی کردم و حجمشو از 60KB به 41KB رسوندم.
بگذریم,حالا اگر کسی همچین برنامه ای میشناسه لینک بده لطفا.
آهان، خوب فايل css فرق داره ، آخه قبلا گفتين php ؛ البته بازم فكر نكنم اونقدري تاثير بگذاره
يعني شما ميخوايد enter ها رو حذف كنيد درسته؟ اگه اينطوره من ميتونم براتون بنويسم، مشكلي نداره، فقط 1 خط دستوره
ولي من هنوز با اين قضيه مشكل دارم، شما تو فايل هاي css اين كار رو كرديد، سرعت لود شدن مگه چقدر فرق كرد؟ واسه 19 kb ؟
حالا اگه منظورتون همينه كه بالا گفتم، بفرمائيد، من مينويسم برنامه رو همينجا ميگذارم.
اگه واقعا اين چيزي كه ميفرماييد صحيح باشه خوب ما هم استفاده كنيم
شما می توانید از replacer استفاده کنید.
الان باید دنبالش بگردم.
ولی کاری نداره. کافیه یه کد کوچولو با php بنویسید و در اون بگید که فایل ها رو بخونه و اینتر ها رو پاک کنه.
اگر اشتباه نکنم با انجام اینکار روی CSS قالب سایتم زمان فراخوانی سایت که قبلا 105 ثانیه بود به حدود 102 رسید.شاید بگید چندان زیاد نیست اما وقتی کاره ساده ای هست چرا آدم انجام نده؟اگر محبت کنید و اون برنامه رو بذارید ممنون میشم.شنیدم برنامه ای هم هست که میتونه کدهای توضیحی (Qoute) شده رو هم حذف کنه...
علاقه مندی ها (Bookmarks)