نقل قول نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز : شما دقت نکردید انگاری:! شما فونت فیس رو که در کد نویسی اضافه می کنید مسلما باید فونت ها رو از جایی فراخوانی کنید!! فراخوانی فونت ها به صورت پیش فرض ( فارسی ) در هاست شما شکل میگیره.. یعنی شما پوشه ای برای فونت ها در نظر گرفته اید و فونت ها از روی سیستم هاست شما فراخواهین می شوند .. پس این موضوع عملا جواب سوال شما را منفی می سازد چون نیازی به نصب فونت نیست بلکه فونت به همراه محتویات سایت شما از هاست بارگذاری می شوند و بر روی همه سیستم ها نمایش داده خواهند شد
سلام
دوست عزیز مرسی از راهنمایی ولی من این ها رو میدونم که از کجا بارگذاری میشه یا نمیشه
من دارم میگم چون فونت مورد نظر روی سیستم من هست مشکلی در نمایش نیست ! اون کسی که فونت روی سیستمش نیست باید از هاست بارگذاری میشه حال اگر مثلا دستوری را اشتباه اعمال کرده باشیم اون فونت فیس لود نشه چون ما فونت رو روی سیستم خودمون داریم به راحتی می بینیم اما اون کسی که نداره فونت Tahoma که آخر Font-family تعریف کردیم میبینه
گفتم شاید سایتی چیزی باشه چک کنه کل فونت سایت رو

ممنون