-
درخواست ماژول نمایش توضیحات عکس با نگاه داشتن موس
سلام دوستان
من در انجمن جستجو کردم مطالبی را در این مورد پیدا کردم اما دوستان هم نتیجه ای را نداشتن
من و خیلی ها دنبال یک ماژولی هستیم که وقتی موس بر روی عکس نگاه داشته میشه توسط کد جکوئری لایت باکس یا موس اوری لود شود توضیحات نمایش داده شود
ممنون میشم اگر چنین ماژولی هست اعلام کنید
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-07-2014 01:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام آقا مرصاد جان
این سایت رو ببین
من مثل این می خواستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پایین صفحه رو ببنید مثل این می خوام وقتی موس میره روی عکس توضیحات نمایش داده میشه
دنبال چنین ماژولی هستم
-
-

نوشته اصلی توسط
shayanboy
سلام آقا مرصاد جان
این سایت رو ببین
من مثل این می خواستم
پایین صفحه رو ببنید مثل این می خوام وقتی موس میره روی عکس توضیحات نمایش داده میشه
دنبال چنین ماژولی هستم
سلام
دوست عزيز چيزي كه مد نظرتون هست رو با Tooltip هم ميتونيد درست كنيد
لينك زير رو بررسي كنيد:
اينم راهنماي استفادش:
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)