-
فعال سازی عدم نمایش index.php در جوملای ۳.۲
سلام
جوملایی که الان روی سایتم نصبه، جوملای ۲.۵ هست و تو تنظیمات جوملام از ابتدا که اخبار و مطالب رو تو سایتم می ریختم، یادم نبود و البته بلد هم نبودم که اگه گزینه فعال سازی عدم نمایش index.php تیک کنم و نمایش نده، تو سئوی سایتم خیلی بهتره.
الان که ناچارا باید سایتم رو از اول پاک کنم و جوملای ۳.۲ فارسی رو نصب کنم، اگه بیام اون گزینه عدم نمایش index.php رو فعال کنم و اخبارم رو تو سایتم بریزم، اخبارم که تو موتورهای مختلف جستجو ایندکس و شناسائی شده، به این آدرس جدید که بدون index.php هست، وصل میشه و میشناسن؟
مهدی از ساری
مازندپرس - پایگاه خبری و تحلیلی مازندران
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2014 07:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mehdi563
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
جوملایی که الان روی سایتم نصبه، جوملای ۲.۵ هست و تو تنظیمات جوملام از ابتدا که اخبار و مطالب رو تو سایتم می ریختم، یادم نبود و البته بلد هم نبودم که اگه گزینه فعال سازی عدم نمایش index.php تیک کنم و نمایش نده، تو سئوی سایتم خیلی بهتره.
الان که ناچارا باید سایتم رو از اول پاک کنم و جوملای ۳.۲ فارسی رو نصب کنم، اگه بیام اون گزینه عدم نمایش index.php رو فعال کنم و اخبارم رو تو سایتم بریزم، اخبارم که تو موتورهای مختلف جستجو ایندکس و شناسائی شده، به این آدرس جدید که بدون index.php هست، وصل میشه و میشناسن؟
مهدی از ساری
مازندپرس - پایگاه خبری و تحلیلی مازندران
سلام
بله میشناسن مشکلی نباید داشته باشه هرچند اون هم باشه گوگل پیدا میکنه اما اگر نباشه خیلی بهینه تر هست برای روبات های گوگل
شما گزینه index.php را فعال کنید تا انتهای آدرس ها نباشد.
موفق باشید.
-
-
دروود
مشکلی به وجود نمیاد
ادرس ها یکی هستند به یه مقصد میرسند به همین دلیل مشکلی نیست
اگر نقشه از سایت تهیه نکردید این کار رو انجام بدید و به گوگل معرفی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)