-
ارسال نشدن ایمیل از وب سایت
با سلام
من یه هاست دارشتم با یک وب سایت که همه چی خوب بود حالا یه دامین دیگه هم addon کردم و جوملایی رو از لوکال بهش انتقال دادم ولی هیچ پیغامی نه در فرم تماس با ما و نه در فرم های دیگه به ایمیل من ارسال نمی شه . هاست من directadmin هستش
و در جوملا تغییرات زیر را هم انجام دادم ولی باز تغییری ایجاد نشد.
1) با php mail تست کردم که ایمیل جی میل و ایمیلی که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم تست کردم نشد.
2) smtp هم تست کردم نشد
Mailer : SMTP Server
Mail from : youremail@yourdomain ( Write your e-mail here )
From Name : My Name ( Write a normal name here )
Sendmail Path : /usr/sbin/sendmail
SMTP Authentication : No
SMTP Security : None
SMTP Port : 25
SMTP Username : youremail@yourdmain ( Your Full e-mail address )
SMTP Password : YourEmailPassword
3) با smtp گوگل هم کردم نشد
- Mailer: SMTP
- Set the next three lines with your information, leave your path untouched unless you are sure it needs to change for some reason.
- SMTP Authentication: Yes
- SMTP Security: SSL
- SMTP Port 465
- SMTP username: your gmail username
- SMTP password: your gmail password
- SMTP host: smtp.gmail.com
الان مشکل من کجاست باید چیکار کنم البته بگم وقتی میل میزنم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که ساختم بهش ارسال می شه و برعکسش هم کار می کنه وقتی تو پنل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چک می کنم هم ایمیل مستقیم بهش میاد هم ارسال می شه ولی از سایت ارتباطی برقرار نمی شه ؟؟؟
با سپاس فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2014 07:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
soori8
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من یه هاست دارشتم با یک وب سایت که همه چی خوب بود حالا یه دامین دیگه هم addon کردم و جوملایی رو از لوکال بهش انتقال دادم ولی هیچ پیغامی نه در فرم تماس با ما و نه در فرم های دیگه به ایمیل من ارسال نمی شه . هاست من directadmin هستش
و در جوملا تغییرات زیر را هم انجام دادم ولی باز تغییری ایجاد نشد.
1) با php mail تست کردم که ایمیل جی میل و ایمیلی که
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم تست کردم نشد.
2) smtp هم تست کردم نشد
Mailer : SMTP Server
Mail from : youremail@yourdomain ( Write your e-mail here )
From Name : My Name ( Write a normal name here )
Sendmail Path : /usr/sbin/sendmail
SMTP Authentication :
No
SMTP Security :
None
SMTP Port :
25
SMTP Username : youremail@yourdmain ( Your Full e-mail address )
SMTP Password : YourEmailPassword
3) با smtp گوگل هم کردم نشد
- Mailer: SMTP
- Set the next three lines with your information, leave your path untouched unless you are sure it needs to change for some reason.
- SMTP Authentication: Yes
- SMTP Security: SSL
- SMTP Port 465
- SMTP username: your gmail username
- SMTP password: your gmail password
- SMTP host: smtp.gmail.com
الان مشکل من کجاست باید چیکار کنم البته بگم وقتی میل میزنم به
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که ساختم بهش ارسال می شه و برعکسش هم کار می کنه وقتی تو پنل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چک می کنم هم ایمیل مستقیم بهش میاد هم ارسال می شه ولی از سایت ارتباطی برقرار نمی شه ؟؟؟
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
به احمتال زیاد مشکل وب میل دارید.
با پشتیبان هاست خود در میان بگذارید.
باتشکر
-
-
با پشتیبان هاست صحبت کردم ولی گویا چون ایمیل از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارسال و دریافت می شود . مشکلی از جانب آنها نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
soori8
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با پشتیبان هاست صحبت کردم ولی گویا چون ایمیل از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارسال و دریافت می شود . مشکلی از جانب آنها نیست
Roundcube یک نرم افزار استفاده از وب میل تحت سرور لینوکس از بخش هاست شماست چه طور این رو گفتند ؟
باتشکر
-
-
دروود
در پناه ایزد
-
-
تغییرات عینا انجام شد ولی باز پیامی ارسال نمی شود
-
-

نوشته اصلی توسط
soori8
تغییرات عینا انجام شد ولی باز پیامی ارسال نمی شود
مشکل از سرویس وب میل شما می باشد. که این مشکل از سمت سرور است
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)