-
مشکل در عدم نمایش تصویر پیشفرض هنگام اجرای mp3 در jplayer یا allvideos
با سلام
اگر امکانش هست مرا در مورد قرار دادن عکس پیشفرض برای پخش mp3 در jplayer یا allvideos راهنمایی فرمایید.
من در نمایش فایل های تصویری میتوانم تصویر پیشفرض قرار دهم ولی در فایل های صوتی خیر
روش کار من هم به این شکل است که در همان پوشه که فایل صوتی یا تصویری قرار دارد و به همان نام یک عکس (با پسوند pngدر jplayer)و (با پسوند jpg در allvideos) قرار میدهم .
روش فراخونی
{mp3}file name{/mp3}
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-14-2014 02:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من که تا اونجا میدونم فقط برای فایل های تصویری عکس میاره .
-
-
یه سری به این لینک بزنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
آقا مرصاد خیلی ممنون از پی گیریت ولی جواب من این نیست من این آموزش و قبلا خوندم جواب من توش نیست.
-
-
طبق اموزش عمل کنید به راحتی ویدئو نمایش داده میشه !
میخواهید تصویر ابتدایی ویدئو نمایش داده بشه ؟!
این افزونه قابلیت نمایش تصویر دلخواه شما رو نداره
این افزونه رو هم تست کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
آقا مرصاد من به راحتی ویدئو ها رو نمایش میدم عکس هم به عنوان اسنپشات(عکس پیشفرض) قرار میدم . فایل صوتی هم پخش میکنم ولی میخواستم که یک عکس پیشفرض برای موزیک یا بهتر بگم فایل های صوتی قرار بدم. در سایتی که بالا معرفی کردم این امکان رو اعمال کرده با همین افزونه jpalyer
در ضمن لینک هم که قرار دادید مشکل دارد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)