-
ی بسته فروشگاهی جوملا 2.5 دارم نصب میکنم ولی توی مرحله چهارم نصب ینی دیتا بیس این خطا هارو میده ،لطفا راهنمایی کنید
برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'db_1.f3pl1_usergroups' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `f3pl1_usergroups` -- INSERT INTO `f3pl1_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, 'Public'), (2, 1, 6, 17, 'Registered'), (3, 2, 7, 14, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 18, 19, 'Super Users'), (10, 3, 12, 13, 'Shop Suppliers (Example)'), (12, 2, 15, 16, 'Customer Group (Example)')
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2014 05:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
جوملا ساده نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر !؟
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
majid.mirr
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپاس دوست عزیز
اما مشکل من همون نصب جوملایه

نمیدونم چجوری باید نصب کنم. این آموزشها هم که خوندم چیزی دستگیرم نشد، یعنی رو این هاست من جواب نمیده انگار !!
از چه هاستی استفاده میکنید ؟
در پناه ایزد
-
-
از xampp1.8.1استفاده کنید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
سلام دوستان.من جوملا 2.5 از همین سایت و با زمپ 3.2 نصب میکنم اما در مرحله 4 میمونه و مرحله بعد نمیره.خواهشا کمک کنید
-
-
دروود
نمایش خطا رو فعال کنید !
تا مشخص بشه که ارر شما چی هست !
پیشنهاد میکنم از Wamp استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
خطا در مرجله نصب
سلام دوست عزیز
من عضو جدیدم و در مرحله آخر نصب جوملا بر روی هاستم گیر کردم و در خطا چیزی بهم نمیگه فقط میگه خطا
من در مرحله پایان نصب هستم و یه دکمه هست که میگه خذف پوشه نصب جوملا میزنم بهم میگه خطا کسی هست کمکم کنه ممنون میشم
-
-
-
-
configuration.php قابل نوشتن، بچه ها این گزینه چطوری باید فعال کنم برای من خیر خورده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)