-
آخه مشکل تنها breadcrumb نیست به فرض من breadcrumb رو حذف کردم اما آدرس لینک ها رو هم آخه اشتباه میاره یعنی منتطقی نمیاره
delkesh.com/cinema/iran_actors/cinema_/iran_actors/1.html
این از نظر شما منطقی هست؟
مثلا این یک نمونه مطلب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]cinema/actors_iran/92-cinema/actors_iran/102-2013-05-14-07-38-35.html
آدرس رو ببینید
بیتوته پس چه طوری کار کرده
این دسته اصلیشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم یکی از زیر مجموعه هاش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
100% کار عجیبی نکرده و باید راهی داشته باشه
ویرایش توسط tafrihat : 04-20-2014 در ساعت 09:59 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-20-2014 09:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
گزینه های سئو رو بررسی کن
-
-
با عکس ببینید اگر من جایی اشتباه دارم بگید
سئو

مجموعه ها

منو ها
-
-
فایل htaccess رو تغییر نام دادید ؟
در پناه ایزد
-
-
بله. htaccess .txt بود که کردمش. htaccess اما نميدونم چرا علامت تعجب زرد میده توی تنظیمات
-
-
حالا لینک ها روبررسی کنید !!!
ومنو ها روچک کنید !!!
در پناه ایزد
-
-
من این کارو قبلا کرده بودم الان نکردم که تاثیرش رو ببینم
-
-
آقا من تست کردم اصلا ربطی به ماژول راکسو نداره حتی ماژول آخرین اخبار خود جوملا هم گذاشتم توی زیر مجموعه این مشکلو داشت
من خودم فکر میکنم که مشکل رو میدونم اما نمیدونم چه طوری باید حلش کنم
دسته اصلی من سینما هست
مثلا برای دسته سینما یک مجموعه درست کردم به اسم سینما با نام مستعار cinema
یک مطلب هم درست کردم به اسم "دسته سینما" با نام مستعار cinema که اینم گذاشتم توی دسته سینما
یک منو هم درست کردم با نام سینما و مستعار cinema که وصل کردم به همین مطلب "دسته سینما"

بعد توی این مطلب با modulesanywhere دو تا ماژول راکسو که خروجی زیر مجموعه های سینما رو میگیره گذاشتم

این نحوه اجراش هست
اینجا این نکته حائز اهمیت هست وقتی روی این جا که توی عکس مشخص کردم کلیک بشه
آدرسش اینجوریه

یعنی آدرسش هم میشه آدرس مطلبی که توی دسته سینما ایجاد شده و اگر این مطلب رو توی دسته fun بازم آدرس میشه
یعنی ماژول ها مشکلی ندارند
فقط به خاطر اینه که من منو هام رو وصل میکنم به مطلب چون میخوام ماژول توش بیاد
و اینکه از هم مهم تر آدرس مطالب هر دسته زیر مجموعه ربط داره به آدرس همین مطلب بالا که گذاشتم
حالا منوی زیر مجموعه رو اگر به مطلب خاص وصل نکنم و لیست مجموعه بزارم حل میشه تمام مشکلات
منتها آخه این لیست مجموعه اینقدر زشت هست که به درد نمی خوره ببینید
این لیست مجموعه رو نمیشه ویرایش کرد ؟یعنی کامپوننت هست چیه این که برم کد های php اش رو ادیت کنم اونجوری که میخوام در بیارم
ویرایش توسط tafrihat : 04-22-2014 در ساعت 08:44 PM
-
-
آقا من تست کردم اصلا ربطی به ماژول راکسو نداره حتی ماژول آخرین اخبار خود جوملا هم گذاشتم توی زیر مجموعه این مشکلو داشت
من خودم فکر میکنم که مشکل رو میدونم اما نمیدونم چه طوری باید حلش کنم
دسته اصلی من سینما هست
مثلا برای دسته سینما یک مجموعه درست کردم به اسم سینما با نام مستعار cinema
یک مطلب هم درست کردم به اسم "دسته سینما" با نام مستعار cinema که اینم گذاشتم توی دسته سینما
یک منو هم درست کردم با نام سینما و مستعار cinema که وصل کردم به همین مطلب "دسته سینما"

بعد توی این مطلب با modulesanywhere دو تا ماژول راکسو که خروجی زیر مجموعه های سینما رو میگیره گذاشتم

این نحوه اجراش هست
اینجا این نکته حائز اهمیت هست وقتی روی این جا که توی عکس مشخص کردم کلیک بشه
آدرسش اینجوریه

یعنی آدرسش هم میشه آدرس مطلبی که توی دسته سینما ایجاد شده و اگر این مطلب رو توی دسته fun بازم آدرس میشه
یعنی ماژول ها مشکلی ندارند
فقط به خاطر اینه که من منو هام رو وصل میکنم به مطلب چون میخوام ماژول توش بیاد
و اینکه از هم مهم تر آدرس مطالب هر دسته زیر مجموعه ربط داره به آدرس همین مطلب بالا که گذاشتم
حالا منوی زیر مجموعه رو اگر به مطلب خاص وصل نکنم و لیست مجموعه بزارم حل میشه تمام مشکلات
منتها آخه این لیست مجموعه اینقدر زشت هست که به درد نمی خوره ببینید
این لیست مجموعه رو نمیشه ویرایش کرد یعنی کامپوننت هست چیه این که برم کد های php اش رو ادیت کنم اونجوری که میخوام در بیارم
ادرس مطلبی که توش ماژول رو گذاشتم
-
-
شاید منوهاتون زیر مجموعه داره که اینجوری هستند .
شاید از افزونه و پلاگین خاصی نصب کردید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)