سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: افزونه پست های مرتبط

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

افزونه پست های مرتبط

سلام
    شاید دوستانی که با سی ام اس وردپرس کار کرده باشند این افزونه به چشمشون خورده باشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    این افزونه چیه به صورت دستی می تونید مطالب که فکر می کنید با پستتون مرتبط هستند یا میخواهید زیر این پست نمایش داده بشه رو اضافه کنید حالا یه افزونه می خوام مثل این خودم هر چی جستجو کردم چیزی دستم رو نگرفت اگه از دوستان کسی میشناسه یه راهنمایی بکنه ما گیر کردیم
    من 1 ماهه می خوام مهاجرت کنم از وردپرس به جوملا همش یه چیزی تقش در میره هر افزونه رو می خوای به درد هم میخوره یا اصلا نیست یا پولیه فکر کن 10 تا افزونه که بخوای نصب کنی 500-600 دلار باید بدی خوب نداریم از کجا بیاریم

من برای وردپرس افزونه نویسی کردم برای جوملا هم مازول نوشتم ( بیشتر ادیت کردم کم کردم اضافه کردم ) حالا اگه کسی نمی شناسه دوستان بیاین یه کمکی بکنید ببینیم از کجا باید استارتش رو بزنیم
    برای این افزونه باید چی کار ها بکنم چی رو باید بخونم پی اچ پی رو میشناسم با مای اس کیو ال هم کار کردم فقط درگیر اینم که مثلا چجوری بیارمش تو صفحه ویرایش مطلب نشونش بده و بعد چجوری بیاردش زیر صفحه نمایش بیاید بی زحمت یه کمکی بکنیم ممنون میشم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

پستی که شما قرار دادید مزبوط به ورد پرس هست ! نه جوملا !!!

خوب دقیقاً میخواهید افزونه چه کاری انجام بده ؟

در پناه ایزد

4. کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    دوست عزیز درست متوجه نشدید
    بنده گفتم یک افزونه مثل افزونه مثل این برای جوملا پیاده سازی کنیم

هیچی می خواهیم زیر هر مطلب یه سری لینک مطالب مرتبط که خودمون دستی انتخاب کردیم رو بزاریم

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

دموهاشون رو ببینید .

7. کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 2 بار در 1 ارسال
    ninja پیکار باید بکنیم با فایلت؟
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] -[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

9. 2 کاربر زیر از sali30 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sali30 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ninja پیکار باید بکنیم با فایلت؟
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] -[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]-[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

فکر کردی من ندیدم !

به من الکی نینجا نمیگن .

اینکه سفید کردی

لینک ها nofollow هستند .