-
افزونه پست های مرتبط
سلام
شاید دوستانی که با سی ام اس وردپرس کار کرده باشند این افزونه به چشمشون خورده باشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه چیه به صورت دستی می تونید مطالب که فکر می کنید با پستتون مرتبط هستند یا میخواهید زیر این پست نمایش داده بشه رو اضافه کنید حالا یه افزونه می خوام مثل این خودم هر چی جستجو کردم چیزی دستم رو نگرفت اگه از دوستان کسی میشناسه یه راهنمایی بکنه ما گیر کردیم
من 1 ماهه می خوام مهاجرت کنم از وردپرس به جوملا همش یه چیزی تقش در میره هر افزونه رو می خوای به درد هم میخوره یا اصلا نیست یا پولیه فکر کن 10 تا افزونه که بخوای نصب کنی 500-600 دلار باید بدی خوب نداریم از کجا بیاریم
من برای وردپرس افزونه نویسی کردم برای جوملا هم مازول نوشتم ( بیشتر ادیت کردم کم کردم اضافه کردم ) حالا اگه کسی نمی شناسه دوستان بیاین یه کمکی بکنید ببینیم از کجا باید استارتش رو بزنیم
برای این افزونه باید چی کار ها بکنم چی رو باید بخونم پی اچ پی رو میشناسم با مای اس کیو ال هم کار کردم فقط درگیر اینم که مثلا چجوری بیارمش تو صفحه ویرایش مطلب نشونش بده و بعد چجوری بیاردش زیر صفحه نمایش بیاید بی زحمت یه کمکی بکنیم ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-23-2014 10:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
پستی که شما قرار دادید مزبوط به ورد پرس هست ! نه جوملا !!!
خوب دقیقاً میخواهید افزونه چه کاری انجام بده ؟
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز درست متوجه نشدید
بنده گفتم یک افزونه مثل افزونه مثل این برای جوملا پیاده سازی کنیم
هیچی می خواهیم زیر هر مطلب یه سری لینک مطالب مرتبط که خودمون دستی انتخاب کردیم رو بزاریم
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دموهاشون رو ببینید .
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ninja پیکار باید بکنیم با فایلت؟
-
2 کاربر زیر از sali30 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
sali30
ninja پیکار باید بکنیم با فایلت؟
سلام
فکر کردی من ندیدم !
به من الکی نینجا نمیگن .
اینکه سفید کردی
لینک ها nofollow هستند .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)