-
نحوه کار با کد نمایش محتوا (<jdoc:include type="component" />)
سلام
این قسمت از کد که کد نمایش محتوا هست در فایل index.php قرار دادم حالا در جوملا چه بخشی به این قسمت اختصاص داده میشود (چطور باید اختصاص داده شود)
کد:
<?php if($this->countmodules('content')): ?>
<div id="content">
<jdoc:include type="component" />
</div><!--End content-->
<?php endif; ?>
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-25-2014 04:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کامپونت کانتت
نمایش محتوای مطالب
-
-
خب اینو که خودم گفتم کارش نمایش محتوا است
ولی کدام محتوا را نمایش میدهد
محتوا رو کجا باید انتخاب کنم
-
-
0_o
هر مطلبی ک میفرستی محتوای سایتت دیگه
-
-
دوست عزیز اگر این کد رو تو صفحه اصلی بزارید مطالب پیشفرض رو به صورت پست نمایش میدهد و اگر در مطالب بزارید محتوای مطلب رو نمایش میدهد که با یک ماژول میتونید صفحه اصلی و مطالب رو تعریف کنید حتی یک ماژول ساده از نوع html سفارشی خالی که فقط تو منوی اصلی فعال باشه و بعد تو فایل index با if فعال بودنش رو بررسی کنی که اگر فعال هست یعنی تو صفحه اصلی هستی در غیر این صورت تو مطالب یا دسته ها هستی و کد نمایش محتوا رو تو این if بزارید
-
-

نوشته اصلی توسط
tafrihat
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز اگر این کد رو تو صفحه اصلی بزارید مطالب پیشفرض رو به صورت پست نمایش میدهد و اگر در مطالب بزارید محتوای مطلب رو نمایش میدهد که با یک ماژول میتونید صفحه اصلی و مطالب رو تعریف کنید حتی یک ماژول ساده از نوع html سفارشی خالی که فقط تو منوی اصلی فعال باشه و بعد تو فایل index با if فعال بودنش رو بررسی کنی که اگر فعال هست یعنی تو صفحه اصلی هستی در غیر این صورت تو مطالب یا دسته ها هستی و کد نمایش محتوا رو تو این if بزارید
ببخشید من یه خورده گیج شدم تازه جوملا یاد گرفتم و یه چند تا کتاب خوندم
میشه یه مثال بزارید
چون من این قسمت از کد رو توی فایل index.php گذاشتم ولی چیزی در اون نمایش داده نمیشه
آیا تو صفحه اصلی بزارید منطورتون در فایل index.php هستش
این که میگید اگر در مطالب بزارید این مطالب که میگید کجای جوملاست؟ کجا باید ایجادش کرد و چطور باید تنظیم بشه که در این قسمت قرار بگیره؟
ویرایش توسط mehran63 : 05-02-2014 در ساعت 05:53 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
mehran63
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید من یه خورده گیج شدم تازه جوملا یاد گرفتم و یه چند تا کتاب خوندم
میشه یه مثال بزارید
چون من این قسمت از کد رو توی فایل index.php گذاشتم ولی چیزی در اون نمایش داده نمیشه
آیا تو صفحه اصلی بزارید منطورتون در فایل index.php هستش
این که میگید اگر در مطالب بزارید این مطالب که میگید کجای جوملاست؟ کجا باید ایجادش کرد و چطور باید تنظیم بشه که در این قسمت قرار بگیره؟
دوست عزیز کلا در طراحی قالب های جوملا برای فراخوانی مطالب سایت از دستور <jdoc:include type="component" />استفاده میشه که داخل فایل index.php نوشته میشه ، اگه قالبتون رو به درستی کد نویسی کرده باشید بعد از نصب مطالب باید در دایو content دیده بشن، برای تست این موضوع چند مطلبتون رو ویژه کنید تا ببینید در صفحه اول مطلبی منتشر میشه یا نه
-
-
مطالب رو ویژه کنید تا نمایش بدهد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)