سلام
دوستان من میخام یه عکسی رو در منوی " درباره شرکت" بذارم. اما نمیتونم. میشه لطفا راهنمایی کنید
خیلی اسونه اما چون رشته من یه چیز دیگس خیلی مشکل دارم
اکه میشه راهنمایی کنید یه عمر دعاگوتونم.توضیح بیشتر خاستید بفرمایید تا بگم
ممنونم

سلام
دوستان من میخام یه عکسی رو در منوی " درباره شرکت" بذارم. اما نمیتونم. میشه لطفا راهنمایی کنید
خیلی اسونه اما چون رشته من یه چیز دیگس خیلی مشکل دارم
اکه میشه راهنمایی کنید یه عمر دعاگوتونم.توضیح بیشتر خاستید بفرمایید تا بگم
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
توی خود گزینه ی منو میخواید قرار بدید یا وقتی گزینه منو رو کلیک میکنید توی مطلبی که قراره نمایش بده ؟
وقتی منوی "درباره شرکت " باز میشه اون عکس توی اون بخش نمایش داده بشه همین
برای نمایش عکس
اگر از ماژول های نمایش تصویر استفاده کنید که در اینصورت :
وقتی اون ماژول رو باز می کنید و تغییرات رو می خواهید اعمال کنید قسمت پایین سمت راست نمایش ماژول رو در اون صفحه ای که می خواهید انتخاب کنید . یعنی " تنها در صفحات انتخاب شده " را انتخاب کنید و تیک درباره شرکت رو هم بزنید
اگه از ماژول استفاده نمی کنید و تصویرتون داخل یک مطلب قرار دادید . باید :
وارد قسمت مدیریت منو ها بشید . منوی اصلیتون رو انتخاب کنید و باز کنید . (منویی که درباره شرکت تو اون قرار داره) زیر منوها نمایش داده میشه . روی درباره شرکت کلیک کنید. وارد تنظیمات میشید . گزینه نوع منو رو مطلب انتخاب کنید . وقتی مطلب انتخاب شد سمت چپ اون مطلبی که قرار درباره شرکت نمایش بده رو انتخاب کنید و گزینه ذخیره رو بزنید
موفق باشید
متشکرم اما من نمیدونم تو ماژول هست یا نه
پس رفتم سراغ مدیریت منو
تا بخش انتخاب یک مطلب خاص رفتم. اما نمیدون چطوری عکسم را آپلود کنم روی سایت
اخه عکس من که اونجا نیست تا انتخابش کنم
متشکرم
بله تونستم بذارم ممنونم
فقط یه سوال خیلی بزرگه خیلی خیلی بزرگه
و اینکه چطور میتونم عکسهای قبلی رو نگه دارم. اخه هر عکس جدید رو که میذارم عکس قبلی دیگه تو اون صفحه نیس
قبل اینکه تصویر رو آپلود کنید باید سایز عکس رو با نرم افزار هایی مثل فتوشاپ یا ساده تر (windows picture manager) کم کنید و هرجای تصویر رو که نمی خواهید crop کنید . اگه سایز تصویراتون زیاد باشه سرعت لود ساییتتون کم میشه . پس از انجام تنظیمات از قسمت مدیریت تصاویر تصویرتون رو آپلود کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)