سلام
من می خواهم تاریخ انتشار مطلب و چاپ مطلب و ارسال به دیگران را در ادامه مطلب قرار دهم اما وقتی آن را فعال می کنم در پست اصلی هم نشون میده
چکار کنم که فقط در ادامه مطلب اون رو نشون بده
متشکرم

سلام
من می خواهم تاریخ انتشار مطلب و چاپ مطلب و ارسال به دیگران را در ادامه مطلب قرار دهم اما وقتی آن را فعال می کنم در پست اصلی هم نشون میده
چکار کنم که فقط در ادامه مطلب اون رو نشون بده
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظور شما اینه که در بلاگ مجموعه یا لیست مجموعه نمایش داده نشود اما در هنگامی که به ادامه مطلب میروند نمایش داده شود ؟
اگر بله بفرمایید که توضیح بدم بهتون اگر هم نه لطفاً دقیقتر بیان کنید تا بشه توضیح داد!
یا حق
بله منظورم همین است
در ادامه مطلب نمایش داده شود اما در صفحه اصلی و مجموعه ها نمایش داده نشود
شما فقط باید این تنظیمات را اعمال کنید و هر تنظیم دیگه ای اگر از حالت دیفالت جوملا تغییر کرده باشه ممکن هست این فرایند به مشکل بخورد چون سطح هر موضوع را وراثت تنظیمات شما انتخاب میکند!
در مدیریت مطالب بر روی تنظیمات کلیک کنید و از اینجا تنظیمات عمومی همه مقالات در ادامه مطلب را اعمال کنید تا فلان چیز نمایش داده شود و نشود و ... !
در مدیریت منو که برای یک مجموعه بلاگ ایجاد کردید هم در پارامترهای مربوط به نمایش تاریخ و ... این موارد را تنظیم کنید تا نمایش داده شود یا خیر !
امیدوارم مشکل شما حل شود
اگر این روند را پی کرفتید و درست رفتید و اعمال نشود یعنی از قالبتون ایرادی دارید یا ممکن هست تنظیم دیگری را اشتباهاً تغییر داده باشد و تأثیر بگذاره بر این تغییرات!
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)