سلام . میشه لطفا بگید که:
وقتی مثلا در یک ماژول تنظیم می کنیم که لینک هادر یک تب جدید باز شود . اون صفحه جدیدی که با کلیک روی لینک ایجاد شده رو چطور میشه ویرایش کرد. یعنی چطور میشه بهش دسترسی داشت
ممنون

سلام . میشه لطفا بگید که:
وقتی مثلا در یک ماژول تنظیم می کنیم که لینک هادر یک تب جدید باز شود . اون صفحه جدیدی که با کلیک روی لینک ایجاد شده رو چطور میشه ویرایش کرد. یعنی چطور میشه بهش دسترسی داشت
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سوالتون واضح نیست.
درود
اگر لینکی که قراره باز بشه جزیی از سایت شما باشه که دسترسی بهش از طریق کنترل پنل سایت شما امکان پذیره.
اگر هم لینکی جدا از وبسایت شماست که شما نمیتونی دسترسی داشته باشی شما فقط میتونی بگی که صفحه جدید باز شده نوار آدرس داشته باشه یا نه،اسکرول بخوره یا نه، تو چه حالتی باز بشه و کجا باز بشه
سلام . لینکی که ایجاد شده در خود سایته . ببینید یک عنوان خبر در یک تب جدید باز میشه . من میخوام اون صفحه رو ویرایش کنم .
از طریق کنترل پنل چطور میشه پیداش کرد ؟
آخه جزو هیچ کدوم از منوها نیست
سلامنوشته اصلی توسط hdshad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز، ابتداء به ساكن بايد ببينيد اون چيزي كه در يه تب جديد باز ميشه مطلبه؟،ماژول ديگه اي هست؟يا كامپوننت خاصي هست...! سپس بعد از اين موضوع مبادرت به ويرايشش كنيد
موفق باشيد
ببینید یک ماژول نمایش خبر در صفحه اول هست که دارای یک عنوان خبره
وقتی روی عنوان کلیک میشه متن خبر رو ( که مطلب هست) در یک تب جدید باز میکنه . البته ماژول های نمایش خبر که عرض کردم در صفحه اصلی هست در این صفحه هم هست و پایینش متن خبره
شما می خواهید مطلب رو ویرایش کنید ؟ من که اصلا سوال شما رو نفهمیدم اما از هر نوع ماژول نمایش خبری که استفاده می کنید مسلما مطلبی که شما می خواهید ویرایش کنید باید در قسمت محتوا و یا افزونه های خبری مانند کی 2 باشه
دیگه دنبال چی می گردید من نفهمیدم
نه دوست عزیز . مطلب رو نمیخوام ویرایش کنم .
ببینید اون صفحه ای رو که ایجاد شده رو می خوام ویرایش کنم . مثلا میخوام چندتا ماژول رو توش غیر فعال کنم . ببینید این سایت من altonco.ir
وقتی مثلا روی عنوان "اتوماسیون درب های ورودی بهشت رضا" کلیک می کنیم یه صفحه باز میشه . میخوام توی اون صفحه ای که باز میشه یه سری ماژول ها نباشن . فقط متن خبر باشه
ولی نمی دونم صفحه رو از کجا باید پیدا کنم .
سلام
دوست عزيز با اين تفسير ، به مديريت ماژول هائي كه مد نظرتون هست رفته و از قسمت پائين ، نمايش اونارو به يه صفحات خاص محدود كنيد.
موفق باشيد
ممنون
ولی مشکل من اینه که صفحه ای که این ماژول برای باز شدن در تب جدید ایجاد شده کرده جزو صفحاتی که وجود داره نیست
نمی دونم چطور باید پیداش کنم
یعنی صفحاتی که موجوده صفحاتی هستند که منوها ایجاد کردند .
علاقه مندی ها (Bookmarks)