-
نحوه حذف دکمه چرخ دنده از ایندکس پی اچ پی قالب protostar
سلام
من از قالب protostar استفاده می کنم یه قسمتی در فالبم هست شبیه چرخدنده که برای پرینت و ارسال پیوند به صورت ایمل به دوستانه
حالا میخوام اون چرخ دنده رو کاملا حذف کنم در قسمت ماژول و پلاگین نیست پس از کلی گشتن فهمیدم در ایندکس پی اپ پی قالبمه چون دکمه گوگل پلاس و فیس بوک رو از اونجا حذف کردم
حالا برای حذف چرخ دنده از فایل index .php قالب دقیقا کدوم قسمت رو ویرایش کنم تا حذف شه؟ به این عکس نگاه کنید مخوام قسمت های کادر قرمز حذف بشه
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-11-2014 07:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ربطی به index.php نداره دوست عزیز
در مدیریت مطالب > انتخابها > نمایش آیکون چاپ و پست الکترونیک رو مخفی کنید.
موفق باشید
-
-
بزرگوار من حالت آیکون چاپ و ایمیل رو از بخش گزینه های مطلب روی مخفی میذارم ولی تاثیری نداره و باز نمایش داده میشه فقط در صورتی که مجموعه رو از حالت انتشار خارج میکنم کل مطلب نمایش داده نمیشه در نتیجه اون چرخ دنده هم نمایش داده نمیشه ولی وقتی مجموعه رو به حالت انتشار در میارم تا مطالبم رو نشان بده چرخ دنده هم نمایش داده میشه در قسمت مجموعه ها هم بخش گزینه های مطلب وجود نداره تا از اونجا مخفی کنم ماژول و پلاگین رو هم گشتم نبود چیکار کنم خیلی ضروریه
-
-
سلام
همین مسیری که گفتم برید بدون مشکل حل میشه.
اینقدر هم سخت نگیرید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)