-
نصب کامپوننت Changeadmin و بالا نیامدن بخش admin
با سلام
من کامپوننت changeadmin را نصب کردن و برای ورود به بخش مدیریت adminfars را انتخاب کردم اما حالا وقتی میخوام وارد بخش admin بشم باز نمیشه
از هاست و در قسمت کامپوننت ها changeadmin را کلا از ریشه پاک کردم اما نشد.
پنل هاست من HELEM هست و لطفا راهنمایی کنید از کجا میشه دسترسی دااشت به PHPmyadmin و چه جدولی را باید پاک کنم.
ممنون
---
در دیتابیسبه جدول extensions رفتم و مقدار enable را 0 کردم -- از ریشه کامپوننت را پاک کردم اما نشد - حتی htaccess را هم پاک کردم
جواب نمیده راهی دارید ؟
---
البته بگم که در ریشه اسمی که برای ورود به بخش admin ساخته بودم را اصلا ندیدم که بتونم پاک کنم .
ویرایش توسط mersad : 05-14-2014 در ساعت 02:44 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-14-2014 09:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اینجور موارد رو نمیشه خیلی راهنمایی خاصی کرد مگر اینکه قبلاً تجربه اینجور خرابکاری با همین افزونه بوده باشه و ... !
اگر توی این انجمن و انجمنهای دیگه به نتیجه نرسیدی و میتونستی هزینه کنی میتونم به سایتت لاگین کنم و مشکل رو حل کنم.
اگر لازم بود پیغام خصوصی بده.
یا حق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
وارد phpmyadmin بشید روی دیتابیس کلیک کنید
جدول مربوط به افزونه رومیتونید با مشابهت نام پیدا کنید
روشکلیک کنید و مقدار مقابل اون رو از 1 به 0 تغییر بدید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
در هاست خودت وارد پوشه administrator شو و اونجا فایل index.php رو باز کن . در این فایل چند خط پایین تر دنبال متنی همانند متن زیر بگرد و حذفش کن .
administrator/index.php
if (@$_COOKIE['JoomlaAdminSession'] != '1234567890')
{
header('Location: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
}
احتمالا به جای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آدرس سایت خودت و تغییر مسیر ادمین وجو داره.
حالا کش مرورگر رو پاک کن. ببین درست میشه .
موفق باشی
ویرایش توسط moradi2707 : 05-14-2014 در ساعت 03:17 PM
-
2 کاربر زیر از moradi2707 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام
ممنون از راهنمایی دوستان ، فایل index.php مربوط به administrator را دوباره Upload کردن و درست شد . ولی تمامی موارد فوق را انجام دادم .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)