سلام
افزونه ای میخوام بالای سایتم کادری باشه خوش آمد گویی و اطلاعیه بزنم دقیقا مثل این عکس
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]

سلام
افزونه ای میخوام بالای سایتم کادری باشه خوش آمد گویی و اطلاعیه بزنم دقیقا مثل این عکس
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ساده ترین روش: ماژول دستی ایجاد کنید و اگر قالب شما خصوصیت موقعیت debug رو در بالای صفحه قرار داده می تونید موقعیت ماژول رو اونجا قرار بدید
کار حرفه ای تر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در قالب رو در مستندات جوملا بیابید
جوملای سایتم 3.2 و قالب من Protostar هست هیچکدوم جواب نداد یه افزونه معرفی کنید
دروود
نیاز به افزونه نیست
یک خط کد ساده html قرار بدید در تگ هد قالب خودتون ...
در پناه ایزد
با زبان html آشنایی ندارم میشه شما لطف کنی اون یک خط رو بنویسی کپی کنم؟ قسمت مطبش رو بنویس متن مورد نظر خودم بعدا تغییر میدم
و دقیق بگو در کجای قالب قرار بدم تا در بالا قرار بگیره؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
بزرگوار
من نگفتم لینک آموزش بذار وقت آموزش ندارم یه خط کد اچ تی ام ال بنویس مثل عکس بالا بزنم به سایتم متنشم این باشه به سایت من خوش آمدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)