سلام به همگی
زیر منو های من توی سایت اندازه های مختلفی دارن ، این حرف من کاملا توی زیر منوی محصولات مشهوده برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام به همگی
زیر منو های من توی سایت اندازه های مختلفی دارن ، این حرف من کاملا توی زیر منوی محصولات مشهوده برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باید افزونه فایرباگ رو نصب کنید اموزش ها رو دنبال بفرمایید سه سوته مشکل خودتون رو که حل میکنید هیچ بلکه با مبانی قالب نویسی هم اشنا خواهید شد
دانلود و نصب کردمش
منتها نمیدونم این قطعه کدی که به من داد رو از کجا میتونم توی قالبم پیدا کنم؟
دانلود و نصب کردمش
منتها نمیدونم این قطعه کدی که به من داد رو از کجا میتونم توی قالبم پیدا کنم؟
به نظر می رسه نوع منوی شما باید تغییر کنه و بهتره به قالب دست نزنید.
در منوی گروه های مجتمع اگر دقت کنید رنگ و نوع فونت منو فرق می کنه که باعث بزرگ شدن اندازه منو میشه
ولی در منوی محصولات رنگ و اندازه متن کوچکتره که باعث کوچک تر شدن منو شده.
از توی مدیریت منو ها همان نوع منویی را انتخاب کنید که برای گروه های مجتمع انتخاب کردید
اینکارو کردم ولی نشد............................نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی اینکارو می کنم اون منو هم چاق میشههههههه
خب شد دیگه، چاق میشه و اندازه ها یکی میشه
اگه می خوای کوچکتر بشه منوی مجتمع رو مثل اون منوهای کوچک کن
اگه میخوای خودت اندازشونو تعیین کنی قالبو ویرایش کن
از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برگرد بالا پست جنابنوشته اصلی توسط omidan321 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببین بهت گفته چیکار کنیاضافه می کنم اگه مرورگر کروم داری راست کلیک کن و گزینه inspect element رو بزن، می تونی ببینی محل دقیق کد ها کجاست، سپس با یک نرم افزار مثل notepad و یا dreamweaver و با اندکی دانش css می تونی اون کد ها رو به دلخواه خودت دربیاری
علاقه مندی ها (Bookmarks)