-
فراموش کردن رمز عبور مدیریت
سلام دوستان
من رمز کاربر ادمین رو فراموش کردم. یعنی مطمئنم چیه ولی وارد نمیشه. از طریق آموزش ها و دیتابیس تعییر دادم همه روش ها هم رفتم مدل MD5 هم پسورد دادم از یه سیستم دیگه هم امتحان کردم هیچگدوم جواب نمیده. مشکل از کجاست؟ در ضمن جدول یوزر من توی مای ادمین jos_user نیست یه چیز دیگست. جوملا 2.5
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-15-2014 07:51 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر دوست داشتی رمز سرور بده دید بزنم من خودم همین 2 دقیقه پیش این مشکل برام پیش اومد و از روش md5 حل کردمش
-
-
قوانین رو نادیده نگیرید !!
ارسال اطلاعات به کاربران انجمن شیوه درستی نیست
شما لطف کنید شیوه ای که با کار بردید رو توضیح بدید تا هم ایشون و دیگران به صورت عام استفاده ببرند
-
-
سلام دوستان
خواستم اضافه کنم که من از افزونه های امنیتی هم استفاده می کنم آیا تاثیری داره که اجازه نده مشکل حل بشه. میشه لطفا سریع جواب بدید. وبسایت شرکتیه و منم مسئول و درگیر!
ویرایش: دوستان روش دیگری که توی مستندات انگلیسی جوملا بود رو هم امتحان کردم و یوزر ادمین جدید ساختم ولی باز فایده نداشت. اصلا ارور میده که کاربر موجود نیست. در صورتی که من یوزر ادمین توی دیتابیس اضافه کردم. اگر همون یوزر قبلی رو هم اسمشو توی جداول تغییر بدم باز نمیشناستش و میگه کاربر موجود نیستو فقط همون یوزرو میشناسه
سلام دوستان
مشکل حل شد
مشکل اینجا بود که من صفحه های بعدی جداول رو نگشته بودم.فک باید جدولی که _users داره و اول پیشوندش j داره رو تغییر بدیم.
ممنون از دوستان
ویرایش توسط SILENCE : 05-15-2014 در ساعت 04:28 PM
-
-
من هم همین مشکل را دارم میشه بیشتر توضیح بدید چطور مشکل شما حل شد ؟
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
سلام.........مرساد جان میشه پیام خصوصی بدم؟
-
-
سلام دوست عزیز.....اجازه هست پیام خصوصی بدم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قوانین رو نادیده نگیرید !!
ارسال اطلاعات به کاربران انجمن شیوه درستی نیست
شما لطف کنید شیوه ای که با کار بردید رو توضیح بدید تا هم ایشون و دیگران به صورت عام استفاده ببرند
سلام دوست عزیز.....اجازه هست پیام خصوصی بدم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)