-
500 Internal Server Error - فوق ضروری، خواهشا
با سلام
دوستان میدونم شاید عنوان برایتان بسیار تکرای باشد، ولی واقعا کلافه ام کرده نه میتونم با راهنمایی های موجود در نت مشکلم را حل کنم و نه کمکی از شرکتی که هاست را خریداری کردم میشود.
در ابتدا لازم و ضروری میدونم که از خجالت شرکت میزبان پایتخت به آدرس ehost.ir باید دربیام، دوستان این شرکت فوق العاده میباشد و یک پشتیبانی فوق العاده ای دارد:
خوب دقت کنید:
بعد از 30روز از اعلام مشکل و کلی درخواست کمک جوابیه شرکت را داشته باشید:
هر خدمات اضافی که مربوط به سرویس های میزبان پایتخت نباشد هزینه جداگانه ای در بر دارد، همچنین این امکان وجود دارد که از طریق جستجو کردن در موتور های مختلف جستجو مشکل خودتان را بیابید.
تصمیم با شما
بگذریم
دوستان یک ماه ای هست با خطای زیر در هنگام بررسی جوملا و یا بررسی افزونه ها از طریق مدیریت برای آپدیت و یا رفتن به مدیریت قالب ها مواجه میشوم:
Internal Server Error 500
Request Timeout
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
و راه حل های زیر را هم بررسی کرده ام، ولی مشکل همچنان پابرجاست، آیا راه حلی برای رفع مشکل هست؟
1) سطح دسترسی پوشه ها به 755 و فایل ها به 644
2) ویرایش followSymlinks به SymLinksIfOwnerMatch و حذف Options All در فایل .htaccess
آخرین نسخه جوملا رو هم نیز اکنون نصب دارم، نسخه 3.3.0.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-16-2014 08:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
مشکل از هاست شما هست
پیشنهاد میکنم سایت خودتون رو منتقل کنید به هاست خوب و با کیفیت
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسختان، درست میفرمائید گویا تنها ترین راه حل همین.
واقعا برای میزبان پایتخت متاسفام، ما شدیم درست عبرت برای بقیه، و این شد تجربه ما که از هرشرکت نوپا و داغونی سرویس نخریم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)