-
نصب جوملا و عدم ارتباط با پایگاه داده
سلام
در هنگام نصب جوملا و در مرحله پایگاه داده ، وقتی دکمه ادامه رو میزنم یا ارور نمیده یا یه ارور چند خطی میاد ، بعد از اینکه چند مورد رو تغییر میدم و دوباره دکمه ادامه رو میزنم ، صفحه در حالت لود میمونه و یه دایره میاد و میچرخه .
من میخوام لوکال اینکارو انجام بدم
از wampserver 2.4 استفاده میکنم
php version 5.4.12
apache 2.4.4
mysql 5.6.12
لطفا کمک کنید
چند روز دونباله راه حل میگردم ولی نه از فروم به نتیجه رسیدم و نه از جای دیگه
با تشکر
عادل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2014 05:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ورژن جوملا ؟
نوع و ورژن سیستم عامل ؟
در پناه ایزد
-
-
سلام
جوملا 2.5
ویندوز 7 64 بیت
-
-
ربطی به ورژن سیستم عامل و اینا نداره
برو تو این مسیر
libraries/joomla/filter/input.php
با استفاده از notepad یا نسخه ++notepad خطوط زیر رو پیدا کن:
$source = preg_replace('/&#(\d+);/me', "utf8_encode(chr(\\1))", $source); // decimal notation
$source = preg_replace('/&#x([a-f0-9]+);/mei', "utf8_encode(chr(0x\\1))", $source); // hex notation
و با این خطوط جایگزین کن:
$source = preg_replace_callback('/&#x(\d+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // decimal notation
$source = preg_replace_callback('/&#x([a-f0-9]+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // hex notation
-
-
دروود
این ارر ممکن هست طبق روشی که دوست عزیزمون گفتند حل بشه
اما قطعاً راه حل کامل و کلی نیست
شما باید مناسب با میندوز خودتون شبیه ساز مناسب انتخاب کنید
پیشنهاد من به شما ومپ ورژن ما قبل اخر هست
در پناه ایزد
-
-
مرساد جان ، روشی که شما گفتید جواب نداد و منظورت از ورژن ما قبل اخر دقیقا کدوم نسخه هستش ،روش آرشام رو هنوز امتحان نکردم
ببخشید ولی یه انتقاد به کارت دارم مرساد و اونم اینه که وقتی یه نفر یه سوالیو مطرح میکنه اولش خوب بخون و پست هارو کمی دونبال کن و بعدش سعی کن وقتی میخوای کمک کنی کمی بیشتر شرح بدی ، این انتقادو با توجه به مطالب درج شده تو سایت و گشتن تو فروم ها بهت گفتم
امیدوارم ناراحت نشده باشی
-
کاربر مقابل از adel_6747 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام . من یه مشکل مشابه دارم. سیستم عامل ویندوز 8/1 - شبیه ساز ومپ 2/4 - جوملا 3/2 - نصب جوملا تا مرحله نصب انجام میشه اما در مرحله نصب می ایسته و فقط نوار رد میشه حتی یه شب تا صبح گذاشتم مونده نتیجه نداشت. نصب دات نت فریمورک انجام شده . در پی اچ پی ادمین هم یوزر رو ساختم. سپاس پیشاپیش از جوابگوئی دوستان.
-
-
روشی که گفتم رو تست کردی؟
-
-
اخرین نسخه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در نسخه 2.5 رفع معایب انجام شده ...
در پناه ایزد
-
-
مرساد جان من الان این فایل رو دانلود کردم و جواب نگرفتم ، روش ارشام رو انجام میدم و نتیجه رو اینجا مینوسیم و لی من هنوز متوجه منظورت بابت انتخاب شبیه ساز مناسب متناسب با ویندوز نشدم . من همه چیو بالاتر گفتم و اگر قرار بود اینا رو بدونم از کسی کمک نمیگرفتم و اگر شما میدونید بگید و حواله ندیدن .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)