-
پاسخ : انتشار پرتال آجاء نيوك - پشتيباني از VB - SMF-INB -PhpBB ن
با سلام !
بله دوست عزيز ! البته نيازي نبود در سايت اصلي عضو شويد ! من كه عرض كردم در زمان انتشار نسخه عمومي توضيحات كامل را مي دهم ! رادمهر جان !!!!!! 
در اين لينك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مي توانيد گفتگوي ما مبني برا مجوز گرفتن از مديريت سايت اصلي را ببينيد !
يا حق .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-06-2007 08:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=رادمهر link=topic=5675.msg33989#msg33989 date=1175889753]
البته این نرم افزار free هست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
AJA is a free Portal/Content Management System...
فقط آخرین ورژن وقتی آماده میشه 2 ماه فقط برای اعضای club میزارن بعد بصورت عمومی منتشر میکنن
که عضویت این club هم سالی 10 دلار هست.
[/quote]
معني ايجاد يك كلوپ رو هم توضيح دهيد ممنون ميشم !
-
-
پاسخ : انتشار پرتال آجاء نيوك - پشتيباني از VB - SMF
معنی ایجاد کلوب رو توی اینترنت دنبالش بگردید!
شما گفتید:
اين پرتال پولي بوده و ...
این برنامه free هست .. طبق گفته سایت سازندش
فقط اومدن یک دسترسی و ویژگی بالاتر برای اونایی که میان پول میدن (من به این میگم donate اجباری که باهاش موافق هم هستم!) ایجاد کردن که آخرین ورژن رو 2 ماه قبل از انتشار عمومی اول فقط به اونها بدن .. همین!
ضمنا توی اون پست که آدرسش رو گذاشتید .. شما رو مجانی توی کلوبشون عضو کردن
من صحبتی مبنی بر اینکه آخرین نسخه این برنامه رو free بدین بیرون ندیدم !
-
-
با سلام رادمهر عزيز
گفتم پا فشاري نكنيد توضيح رو به موقع مي دم كه كرديد اما ...
دوست گرامي در آنجا مطالعه كنيد مي بينيد كه ابتدا اين كلوپ وجود نداشت كه ما بر روي ورژن 1.1 كار مي كرديم ! بعد از اون اين كلوپ رو تشكيل دادن ما از اونها درخواست كرديم و همون طور كه در اون تاپيك مي بينيد ! براي اونها توضيح دادم كه در ايران نمي توانيم از كارتهاي اعتباري اينترنتي همچون Visa و Paypal و Master استفاده كرد و مديريت هم اين مسئله را پذيرفت و براي ما يوزر رايگان ايجاد كرد !اين از اينكه گفتم پولي بوده و با صحبت هاي ما .... و اينكه آجاء نيوك يك Free Portal هست در سايت اصلي AJA-Nuke.Ir توضيح داديم ! و در همه حال ممنون از دقت و كنجكاوي شما ! اين را به فال نيك مي گيرم 
اميدوارم از صحبت هاي من دلخور نشده باشي و اگر هم شديد همين جا عذر خواهي مرا بپذيريد
قصد ما كمك به ايرانيان است و بس نه اينكه بخواهيم خودمان را مطرح كنيم !
من با اينكه در زبان انگليسي قوي نيستم سعي كردم تا با مدير اين سايت ارتباط برقرار كنم و اين درخواست رو بدم !
در هر حال موفق وپيروز باشيد
يا حق .
-
-
ببخشيد كه تاپيك رو نخوندم و پست ميدم.
فقط يه نكته كوچولو :
اسم اين 2 تا عكس :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
رو تغيير بديد كه اين صفحه:
درست بشه.
-
-
با سلام جاويد جان
خواهش ميكنم اگر مشكلاتي كه مي بينيد رو در فاروم خود سايت بگيد ممنون ميشم !
در هر حال اين سايت به صورت آزمايشي است و در حال تست و بررسي است
ممنون از اينكه اطلاع داديد
يا حق .
-
-
با سلامي دوباره به تمامي مديران و كاربران گرامي
بعد از تلاش هاي فراوان گروه پرشين آجاء نيوك بلاخره تلاش ما به ثمر نشست !
هم اكنون مي توانيد از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نسخه آجاء نيوك 1.2 فارسي را دريافت كنيد !
با سپاس
يا حق .
-
-
با سلام به تمامی کابران گرامی ،
مژده :
کاربرانی که در آجا نیوک از انجمن های VB استفاده می کنند می توانند از طریق این بلوک آخرین ارسالی ها یی که در انجمن Vb داشتند از طریق بلوکی شیک و ساده در صفحه اصلی آجا نیوک به نمایش بگذارند !
این کار حدود 1 ماه به طول انجامید تا سرانجام با موفقیت به پایان رسید ! امیدواریم که کاربران نهایت استفاده از این بلوک را ببرند .
لینک :
بهتر كاربران عزيز بدانند كه اين تنها نمايش آخرين تاپيك نيست و آخرين پستي كه در يك تاپيك داده شود هم نمايش داده مي شود ، همين طور تعداد مشاهده هر تاپيك ، زمان ارسال و آخرين فردي كه در آن تاپيك پست ارسال كرده هم نمايش داده مي شود ;D
خاصيتي كه واقعا كار برد و زمان زيادي را صرف آن كرديم ، اين بود كه توانستيم كاري كنيم كه هر 20 ثانيه اين بلوك Refresh شود شما در صفحه اول سايت بلوك رو به صورت آپديت 20 ثانيه مي بينيد 
اميدوارم بتوانيد با اين بلوك ارتباط آجاء نيوك و VB را احساس كنيد
نمونه اين بلوك را در سايت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مي توانيد مشاهده كنيد
موفق و پیروز باشید !
گروه آجا نیوک
-
-
واقعا تمام پرتالها رو يه جا جمع كردين ولي بهتره اين همه وقت صرف مامبو كرديم ادامه بديم . پرتال ها به طور مستقل خيلي بهتر عمل مي كنند
-
-
سلام دوست عزیز
این پرتال توسط مامبولرن منتشر نشده و تیم ما هیچ نظارتی روی اون نداشته ...
این پرتال توسط یکی از کاربران خوب مامبولرن توسعه یافته و خبر اون در این تاپیک آورده شده ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)