-
نیازمند به یک طراح قالب حرفه ای
سلام
خیلی گشتم اما یک طراح قالب حرفه ای برای جوملا پیدا نکردم
نیازمند به یک طراح قابل اعتماد و با سابقه دارم برای یک سایت خبری فناوری یک قالب اختصاصی بزنه برای اخرین نسخه جوملا
همچنین نمونه کارهای زیادی هم داشته باشه تا ببینم کیفیت کارش چطوره چون هرچی قالب جوملا تاحالا دیدم همه قالب های خارجی بودن که راست چین شدن...
دوستان طراح لطفا نمونه کار هاشون و همچنین شرایط کار رو بدن
و اگر کسی رو میشناسید که کارش واقعا خوبه لطفا معرفی کنید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-18-2014 03:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوستان واقعا یک طراح حرفه ای نمی شناسید که معرفی کنید ؟
-
-
قالب نیاز به طراح نداره اخه تمام قالب هایی که مثلا طراحی شدند همگی ویرایش یافته هستند من قالبی ندیدم که به صورت حرفه ای و بر پایه و مبنا طراحی شده باشه
چیزی که شما می خواهید هزینه ای بین 700 تا 1 میلیون براتون اب می خوره البته اگه کسی به صورت حرفه ای اینکاره باشه
سری به themeforst بزنید بخش Magazine قالب های جالب و جذابی زدن که نیاز یه سایت خبری رو به بهترین شکل فراهم کردند
-
-
سلام، ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز قبل این که اینجا تاپیک بزنم قالب های سایت های rockettheme.com، templatemonster.com ، themeforest.net ، joomlaplates.com و... رو دیدم و هیچ کدوم به طور 100 درصد نظرم رو جلب نکرد
و وقتی نیاز به قالب حرفه ای و استاندارد دارم هزینه ای اونو هم در نظر گرفتم و پرداخت میکنم و دوست ندارم به خاطر قالب برم سایتم رو با وردپرس بالا بیارم که هر شکلی بخوای برات قالب میزنن
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب نیاز به طراح نداره اخه تمام قالب هایی که مثلا طراحی شدند همگی ویرایش یافته هستند من قالبی ندیدم که به صورت حرفه ای و بر پایه و مبنا طراحی شده باشه
شما به طور کل علم برنامه نویسی و طراحی قالب رو بردی زیر سوال!!!
کافیه طراحی قالب بلد باشی منظور زبان html و css و ساختار جوملا رو بشناسی، در عرض 2 ساعت می تونی یه قالب طراحی کنی، حالا اگه جاوا و فریم ورک هم بلد باشی بهتره
ولی در مجموع این یک اشتباه محضه که قالب بری بسازی و شما راست میگی
مگر اینکه خیلی حرفه ای باشی
دوست عزیز محسن جان، شما اگه از یک قالب خوشت نیومد، از اونی که به نسبت بقیه بیشتر خوشت اومد استفاده کن و باب میل خودت و یا با استفاده از یک طراح قالب اونو تغییر بده،(رنگشو، موقعیتشو و ...)
با این کار هم استاندارد قالب حفظ میشه(اگر توسط شرکت معتبر ساخته شده باشه) و هم اینکه لقمه رو برعکس نمی خوری
ویرایش توسط arsham0151 : 05-19-2014 در ساعت 06:52 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)