-
مشکل jcomponent در صفحه اول
سلام
وقتی مقدار error را در فایل configuration به maximum تغییر میدم ، کامپوننت جی کامنت چند سطر خطا میده.البته فقط در صفحه اول خطا میده.و در صفحات داخلی مشکلی نداره
خطاش اینه
Notice: Undefined property: stdClass::$state in /home/seenmun/seenmun.ir/test/plugins/content/jcomments/jcomments.php on line 75
Notice: Undefined property: stdClass::$slug in /home/seenmun/seenmun.ir/test/plugins/content/jcomments/jcomments.php on line 98
Notice: Undefined property: stdClass::$state in /home/seenmun/seenmun.ir/test/plugins/content/jcomments/jcomments.php on line 75
Notice: Undefined property: stdClass::$slug in /home/seenmun/seenmun.ir/test/plugins/content/jcomments/jcomments.php on line 98
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-10-2014 07:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کامپوننت فارسی؟ ترجمه شده ؟
-
-
بله.همراه با یک بسته خبری نصبی بود که از یکی از همین سایت ها خریدم.ولی متاسفانه سایت فروشنده که سایت معروفی هم هست اصلا پشتیبانی نمیکنه
-
-
اون پاک کن
از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کن
فکر کنم واسه نسخه اش باشه
من از همین استفاده می کنم
اصلاً گیر نداره
خیلی از سایت ها فقط می فروشن
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
چه جوری پاک کنم.من خیلی با جوملا آشنای ندارم
آیا باید از طریق خود هاست پوشه های مربوط به این پلاگین را پاک کنم؟
-
-
برو تو مدیریت افزونه
از قسمت مدیریت پاکش کن
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)