سلام دوستان چطوری میتونم نوشته ها و عکس های قالب رو تغییر بدم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین

سلام دوستان چطوری میتونم نوشته ها و عکس های قالب رو تغییر بدم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر در تنظیمات قالب نبود
حتما در این مسیر وجود داره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر مورد نظر را انتخاب کنید و تغییر بدید و دوباره با همان نام ذخیره کنید!
اگر نوشته هم عکس باشه همین طور عمل کنید در غیر اینصورت نوشته ها حتما از طریق مدیریت جوملا قابل تغییره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دوستان از این سایت گرفتم چجوری میتونم نوشته و عکسهاشو تغییر بدم؟
عرض کردم که اون لوگوی بمب تو همون مسیری است که گفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون نوشته ها هم در تنظیمات قالب می تونید ویرایش کنید
زدم ولی ارور 404 میده...
قالبو رو کامیپوتر از حالت فشرده خارج میکنم عکسهاشو تغییر میدم و ذخیره میکنم و رو مدیریت جوملا آپلود میکنم ولی نمیشه...
قالب رو از کجا میشه تغییر داد؟
---
کسی نبود راهنمائی کنه؟ سایز عکسهارو چجوری تغییر بدم و بالای سایت چطوری یه چند تا نوشته اضافه کنم... مثل ارتباط با ما و درباره ما و ایمیل و غیره...
---
تو قسمت مدیریت قالب و اختصاص سازی قالب چرا عکسها رو ویرایش کرد... میشه حذف کرد ولی امکان ویرایش نیست چرا؟
---
تو قالبهای انگلیسی فوت ها رو چجوری بیارم سمت راست؟
ویرایش توسط mersad : 05-19-2014 در ساعت 08:48 PM
دروود
برای دریافت پاسخ خودتون کمی شکیبا باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تغییر اندازه تصاویر باید با html , css اشنا باشید
کتاب جوملا فارسی رو هم مطالعه کنید !!!
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)