-

نوشته اصلی توسط
frsitereg
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام .
من می خواستم تو صفحه اصلی لیست مجموعه ها ی فوکاگالری رو نمایش بدم مثل حالتی که برای گزینه منو تنظیم می کنیم( و با کلیک بر روی گزینه منو لیست مجموعه ها را نمایش میده ) ؟ (من با جوملا 2.5 کار می کنم )
منو خانه رو بر روی گالری تنظیم کنید سپس از توابع مجموعه های گالری و همچنین منوی خانه نحوه چیدمان و نمایش رو در پارامترها وارد کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2014 02:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منو خانه رو بر روی گالری تنظیم کنید سپس از توابع مجموعه های گالری و همچنین منوی خانه نحوه چیدمان و نمایش رو در پارامترها وارد کنید
این ک چه جوری به منو نسبت بدیم رو می دونم (منو رو فقط برای رسوندن منظورم مثال زدم) ، من می خوام وقتی بازدید کننده سایت صفحه اصلی سایت رو می بینه در نگاه اول لیست مجموعه های رو ببینه ، بدین تزتیب که آیکن مجموعه بیاد زیرش عنوان اون ، و در هر سطر چند تا آیکن ، یه نمونه خودم پیدا کردم (mod_phocagallery_ctgry250) اما در هر سطر فقط یک مجموعه رو نمایش میده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)