-
مشکل در نصب جوملا
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی با نرم افزار جوملا آشنا شدم و کار کردن و حتی نصب اون رو بلد نیستم.
بعد از دانلود جوملا از همین سایت و استخراج فایل های زیپ شده با پوشه ای دارای محتوای عکسی ک قرار دادم روبرو شدم و ب کلی از نصب این نرم افزار عاجز شدم.

خواهشا منو تو نصب این نرم افزار کمک کنین.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2014 05:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
داداش من wamp server نصب کردم و با ارور زیر مواجه شدم چی کار کنم؟؟؟
-
-
دوباره نصب کنید تا خودش رو ریپیر کنه
ورژن قبلی رو حذف کرده بودید ؟
تناسب 32 و 64 بیت رو هم دقت کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
عذر می خوام نمیدونم اینجا باید این سوال رو مطرح می کردم یا نه!
من شنیدم که کلا نباید طراحی رو به طور کامل در لوکال انجام داد و در انتها به هاست انتقال داد!
من تا حالا حدود بیست سایت رو در لوکال طراحی کردم و بعد از اتمام از دیتابیسش بکآپ گرفتم و انتقالش دادم به هاست مربوطه. و تا الانم به مشکل خاصی برنخوردم.
اما الان از یه نفر شنیدم که اصلا نباید این کار رو انجام داد و کل سایت رو باید از اول داخل هاست اصلیش طراحی کرد!!..
میخواستم نظر اساتید رو هم در این مورد بدونم.
آخه اگه قراره اینجوری باشه که خـــیلی بده! اصلا نمیشه تمام مدت روی هاست کار کرد! اگه یه موقع نت نداشته باشیم کل کار عقب میوفته و ...!
از اساتید خواهش دارم که راهنمایی کنین..
-
-
سلام

نوشته اصلی توسط
abm-amir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داداش من wamp server نصب کردم و با ارور زیر مواجه شدم چی کار کنم؟؟؟

پیش نیازهایی برای اجرای این نرم افزار وجود داره.
فایل dll مربوطه رو به ویندوز اضافه کنید.

نوشته اصلی توسط
vahidjameei
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من شنیدم که کلا نباید طراحی رو به طور کامل در لوکال انجام داد و در انتها به هاست انتقال داد!
من تا حالا حدود بیست سایت رو در لوکال طراحی کردم و بعد از اتمام از دیتابیسش بکآپ گرفتم و انتقالش دادم به هاست مربوطه. و تا الانم به مشکل خاصی برنخوردم.
اما الان از یه نفر شنیدم که اصلا نباید این کار رو انجام داد و کل سایت رو باید از اول داخل هاست اصلیش طراحی کرد!!..
آخه اگه قراره اینجوری باشه که خـــیلی بده! اصلا نمیشه تمام مدت روی هاست کار کرد! اگه یه موقع نت نداشته باشیم کل کار عقب میوفته و ...!
این روشی که تا حالا انجام می دادید مشکلی نداره.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
vahidjameei
سلام
به نظرم کاملا برعکسه، یعنی طراحی سایت از اول روی یک هاست اشتباهه، هر چند در مواردی استثنا هم وجود داره، مثلا اگه شبیه ساز local نیاز های سروری که سایت به اون نیاز داشته باشه رو نداره
-
-
این که کار اشتباهی هست یا خیر بیانش درست نیست
بنا به نیاز هست
بعضی از موارد باید انلاین اجرا بشه و بعضی موارد هم نیازی نیست
چیزیکه واضح هست این که سرعت کار در لوکال بسیار بیشتر از انلاین هست
حداقل در ایران ...
در پناه ایزد
-
-
منم همینو گفتم دیگه در مجموع سایتی رو که می تونی رو لوکال کار کنی و طراحی کنی، بری آنلاین کار کنی کار اشتباهیه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)