با سلام
من تازه شروع به کار با جوملا کردم میخواستم بدونم چطور میتونم قالب sjplus که گرفتم رو نصب کنم؟

با سلام
من تازه شروع به کار با جوملا کردم میخواستم بدونم چطور میتونم قالب sjplus که گرفتم رو نصب کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بسته نصبیه؟ یا قالب خالی؟
اگه بسته نصبی باشه حجمش بیشتر از 10 مگه ولی اگه قالب خالی باشه کمتر از 2 مگ
فکر کنم نصبیه حجمش در حدود 26 مگهنوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمایی کنید
اون بسته رو توی هاست (لوکال یا وب) بریز و از حالت فشرده خارج کن، بعد بقیه مراحل نصب رو مثل نصب خود جوملا انجام بده
این کارو کردم ولی اون قالبی که تو خود سایتی که دانلود کردم دمو شو نشون داده بود همچین چیزی نبودنوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته برای نصب چند گزینه برای نصب نمونه برنامه داره
نمیدونم کدام باید انتخاب شه؟
باید نصب نمونه یا داده های پیشفرض و یا sample data رو موقع نصب میزدی
دوباره نصب کن
با سلام:
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم:من wampserver رو نصب کردم و الان آیکونش کنار ساعت اومده و زرد رنگه و وقتی phpmyadmin رو میزنم ارور 404 میاد.راستشو بخواین اصلا نمیدونم چطوری باید فایل بسته نصبی رو روی لوکال هاست بریزم.اگه میشه راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از راهنمایی خوبتون.من تمام مراحل رو انجام دادم ولی وقتی وارد سایت میشم هیج قالبی اضافه نمیشه،در ضمن نه تنها با jm_plus بلکه قالبهی نصبی دیگه رو هم امتحان کردم ولی هیچ اتفاقی رخ نمیده.در ضمن ورژن جوملای من 3.2.2.0 است.
قالب های پیشفرض رو امتحان کردین؟
بسته نصبی jplus رو نصب کردی؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)