سلام.
من یه قالب طراحی کردم فقط HTML و Css داره.
باید بیارم رو جوملا.نمیخوام حرفه ای باشه.فقط یه کاری بکنم رو جوملا نصب بشه. و یکی دوتا تگ کاافیه

سلام.
من یه قالب طراحی کردم فقط HTML و Css داره.
باید بیارم رو جوملا.نمیخوام حرفه ای باشه.فقط یه کاری بکنم رو جوملا نصب بشه. و یکی دوتا تگ کاافیه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اینجوری که نمیشه ! نیاز به دانش طراحی قالب و مبانی کد نویسی قالب دارید
اموزش ها رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیگری نمایید
شما باید با ساختار جوملا آشنا بشی و کمی هم php بدونی، همینطوری نمی تونی قالبتو بندازی تو جوملا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.
من طبق مستندات پیش رفتم.ولی موقع نصب میگه فایل xml وجود نداره.ولی من درست کردم این فایلو
سلام.
کسی چیزی نیمدونه؟ مهمه برام
با این وضوحی که شما توضیح دادید نه کسی چیزی نمیدونه!
لطفا بگید چیکار کردین؟ چه مراحلی طی کردید، آیا کد ها رو صحیح وارد کردید؟
سلام.
یه فایل templateDetails.xml ساختم و یک فایل index.php
محتویات templateDetails.xml به این صورت :
کد:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <extension version="1.6" type="template"> <name>mynewtemplate</name> <creationDate>2012-02-02</creationDate> <author>Shahab Matapour</author> <authorEmail>sh.matapour@gmail.com</authorEmail> <authorUrl>http://www.studio-design.co</authorUrl> <copyright>Shahab Matapour 2012</copyright> <license>GNU/GPL</license> <version>1.0.2</version> <description>My New Template</description> <files> <filename>index.php</filename> <filename>templateDetails.xml</filename> <folder>images</folder> <folder>css</folder> </files> <positions> <position>breadcrumb</position> <position>left</position> <position>right</position> <position>top</position> <position>user1</position> <position>user2</position> <position>user3</position> <position>user4</position> <position>footer</position> </positions> </extension>
محتویات فایل ایندکس :
مرحله بعد این بود که فایلهای خودمو گذاشتم کنار اینا و زیپ کردم.ولی نشناختکد:<?php defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" > <head> <jdoc:include type="head" /> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/mynewtemplate/css/template.css" type="text/css" /> </head> <body> <jdoc:include type="modules" name="top" /> <jdoc:include type="component" /> <jdoc:include type="modules" name="bottom" /> </body> </html>
ویرایش توسط M0TRIX : 05-31-2014 در ساعت 05:28 PM
سلام
من می خوام قالب نصب کنم رو جوملایی 3.3.3
میشه راهنمایی کنید چه جوری می تونم نصب کنم
اینم لینک قالب هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنماییم کنید به صورت دقیق
دروود
مشابه هم هستند
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)