-
تغییر مکان منو بالای سایت
سلام دوستان
من قالب نرم افزار رو نصب کردم از این لینک : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط میخوام منوی بالای سایت، بالای اسلایدر بزرگ سایت بیاد، طوری که لوگو و قسمت جستجو بالای منو قرار بگیره با همون استایل!
ولی وقتی موقعیت جدید ایجاد میکنم منو فقط به صورت متنی بالای اسلایدر قرار میگیره، در حالی که منو بازم اون بالا هست با همون شکل و شمایل ( یعنی میشه دوتا منو )
کسی میشه راهنمایی کنه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2014 11:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
یه main-menu داری که اون بالا قرار می گیره، منوی جدید رو پاک کن و هر چی می خوای به main-menu اضافه کن. بعد برو تو مدیریت ماژول و ماژول منو رو انتخاب کن یا ایجاد کن، منوی بالا رو بهش انتصاب کن و پوزیشنش رو با توجه به خواستت انتخاب کن که فکر کنم پوزیشن top باشه
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام من یه هاست رایگان دارم xzn.ir که جوملا 2.5 روش نصب کردم میخواستم xzn.ir رو حذف کنم به جاش ir بذارم سایتم باید به این آدرس منتقل کنم fcbarcelonafans.ir لطفا راهنمایی کنید در ضمن قالب شیک و خوب برا ورزشی به صورت رایگان سراغ داری یا باید سفارش طراحی قالب انجام بدم چه سایت های طراحی قالب خوب انجام میدن با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
ebrahimgood26
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من یه هاست رایگان دارم xzn.ir که جوملا 2.5 روش نصب کردم میخواستم xzn.ir رو حذف کنم به جاش ir بذارم سایتم باید به این آدرس منتقل کنم fcbarcelonafans.ir لطفا راهنمایی کنید در ضمن قالب شیک و خوب برا ورزشی به صورت رایگان سراغ داری یا باید سفارش طراحی قالب انجام بدم چه سایت های طراحی قالب خوب انجام میدن با تشکر
سوالتو چرا اینجا مطرح کردی؟
شما ابتدا دامین .ir رو بخر و رو یه هاست تنظیم کن، بعد انتقالش بده، اگه هاست بخری ممکنه شرکت ارائه دهنده میزبانی خودش واست این انتقال رو رایگان انجام بده
اگر هم ندادن مشکلی نیست، شما باید از فایل ها و دیتابیس بک آپ بگیری و به هاست جدید منتقل کنی
-
-
خب سوالمو کجا مطرح کنم ؟؟؟
هاست xzn.ir گذاشته که میتونی دامنه تغییر کنی ولی من بلد نیستم انتقالش کنم آیا باید dns تنظیم کنم یا لازم نیست
-
-
این موضوع رو کاربری ایجاد کرد با عنوان تغییر مکان منو بالای سایت
به نظرت باید سوالت رو اینجا طرح می کردی؟ یا یه موضوعی باز می کردی با عنوان آموزش ثبت دامنه
اینکارو بکن تا بیام اونجا ج بدم،
-
-
میشه قدم به قدم توضیح بدی ؟؟ منو پیش فرض رو پاک کنم از توی مدیریت منو ها ؟ بعد منوی جدید ایجاد کنم که منو و موقعیت ماژولش رو هم موقعیت جدید بزارم ؟
خوب این کارو کردم اگه منظورته و بازم مشکل هست! شما اگه ی بار این قالب رو روی لوکال بریزی میفهمی چی میگم داداش اصلا جا به جا نمیشه فکر کنم باید تو css دستکاری شه ولی نمیدونم کجاش !!!
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)