با سلام
من هاست xzn.ir دارم و روش نسخه 2.5 جوملا فارسی نصب کردم آدرس سایت خودم اینه fcbarcelonafans.xzn.ir میخواستم دامنه آی آر را روی این سایت قرار بدم و باید ادرس سایت با این شکل باشه fcbarcelonafans.ir باشه با تشکر از شما

با سلام
من هاست xzn.ir دارم و روش نسخه 2.5 جوملا فارسی نصب کردم آدرس سایت خودم اینه fcbarcelonafans.xzn.ir میخواستم دامنه آی آر را روی این سایت قرار بدم و باید ادرس سایت با این شکل باشه fcbarcelonafans.ir باشه با تشکر از شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
حالا اینطوری همه ی کارشناسا می تونن سوالتو ببینن و جواب بدن
برای ثبت دامنه .ir باید مجوز از سایت nic.ir و یا یکی از شرکت های زیر دستش داشته باشی، توش ثبت نام کن و مدارکی که می خوان رو بفرست
بعدش مشخص کن می خوای هاست رایگان داشته باشی یا نه؟
من هاست رایگان دارم الان چند دقیقه بعد عکس چگونه خرید دامنه از هاست رایگان براتون میفرستم
عکس اولی نو دامنه آی آر انتخاب میکنم و در عکس دومی نمیدونم باید چیکار کنم اگه خوب دقت کنید نام سرور ها هست که ns1 , ns2 نمیدونم چی هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمی خواد اینکارو کنی ، خودم بالای 10 تا سایت رو هاست های رایگان دارم
دامنه .ir رو نمی تونی از اونجا بخری بلکه می تونی dns هاشو اونجا تنظیم کنی
خب چه جوری dns رو تنظیم کنم ؟
تو اون عکست هم نوشته بود نیک هندل، گفتم که باید اول تو nic.ir ثبت نام کنی و یه سری مدارک براشون بفرستی تا مجوز بهت بدن
اوکی از راهنمایتون متشکرم
dns رو تو همون عکس دومی که نشون دادی می تونی set کنی
خواهش می کنم اگه بازم مشکلی بود بیا تو انجمن مطرح کن
میشه واضحتر بگین الان من باید چکار کنم تو عکس دومی میشه یه مثالی بزنی تو تصویر دوم؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)