-
انتقال به لوکال
سلام
من از زمپ نسخه 3.1.0 استفاده می کنم وب سایت جوملا 2.5.9 از هاست دانلود کردم و در لوکال نصب نمودم و در php Admin نیز کلیه مراحل ساخت دیتابیس و import SQL نیز بدون خطا انجام پذیرفت .
و تنظیمات ضروری از قبیل نام کاربر و رمز عبور نیز در بایل configuration.php انجام گرفته . لیکن پس از اجرا خطا های زیر را نشان می دهد لطفا راهنمایی نمایئد چه چیزی را در این فایل ها باید تغییر بدهم.
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xamppn\htdocs\yaranebava_far\plugins\system\azr ul.system\azrul.system.php on line 52
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xamppn\htdocs\yaranebava_far\plugins\system\jat 3\jat3.php on line 41
Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in C:\xamppn\htdocs\yaranebava_far\libraries\joomla\h tml\parameter.php on line 512
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xamppn\htdocs\yaranebava_far\plugins\system\azr ul.system\azrul.system.php on line 149
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xamppn\htdocs\yaranebava_far\plugins\system\azr ul.system\azrul.system.php on line 87
Parse error: syntax error, unexpected 'direct' (T_STRING) in C:\xamppn\htdocs\yaranebava_far\plugins\system\jat 3\jat3\core\define.php on line 14
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2014 10:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آخرین نسخه xampp رو نصب کن و روش کار کن
اگر مشکل حل نشد برو و فایل php.ini رو باز کن
این خط رو پیدا کن:
error_reporting
و رو E_ALL تنظیم کن
-
-
باسلام متاسفانه مشکل حل نشد.
فایل php.ini را ویرایش نمودم error_ reporting نیز درست بود و E_ALL تنظیم بود.
-
-
قبل e_all علامت ; داره؟
اگه داره بردار
-
-
سلام فایل php.ini در فولدر xamp و سپس فولدر php می باشد. و کل دستور مربوط بدین شرح است که من به شکل های متفاوت تغییر دادم و هیچگونه تغییر ایجاد نشد.
; error_reporting
; Default Value: E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED
; Development Value: E_ALL
; Production Value: E_ALL & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT
-
-
error_reporting = E_ALL
display_errors = Off
علامت ; نداشته باشند
---
بعد از تغییرات سرور رو ریست کنید
stop/play
ویرایش توسط mersad : 05-24-2014 در ساعت 12:55 PM
-
-
باسلام .. کلیه مراحله بر اساس راهنمایی شما انجام شد. متاسفانه هیچگونه تغییر صورت نگرفته همان Error ها مشاهده می شود.
-
-
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟!
از کجا دریافت کردید ؟
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)