-
سفید بودن صفحه آدرس اصلی سایت چندزبانه جوملایی
با سلام
من یک سایت سه زبانه با جوملا 3 درست کردم، هیچ ایرادی نداره جز اینکه آدرس اصلی سایت مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] زمانی که میزنی فقط یه صفحه سفید میاد ولی اگه آدرس هرکدام از زبان ها رو بهش بدی درسته. مثل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینجوری کاملا درسته و صفحه خانه زبان فارسی لود میشه، برای بقیه زبان ها هم درست کار میکنه. ولی آدرس اصلی سفیده.
مشکل از کجاست به نظر شما؟
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2014 03:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
زبان پیشفرض رو تنظیم کنید که وقتی وارد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میشه ارجاع بشه به مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
به مدیریت زبانها بروید
بر روی تب محتوا / content بروید
برای هر زبانی که فعال کرده اید متافیکس های جدا بسازید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و تشکر از پاسختون
والا زبان پیش فرض رو گذاشتم رو فارسی، ولی درست نشد.
تو قسمت مدیریت زبان ها چیزی به نام محتوا ندارم و منظور شما از متافیکس چیه؟
با تشکر
-
-
در مدیریت زبانها اگر زبان پیش فرض مدیریت شما فارسی می باشد در تب محتوا / عنوان ( ترجمه متفاوت می باشد )
و اگر زبان مدیریت سایت شما انگلیسی باشد در Languages و در تب Content که بزنید توابع زبان انگلیسی به صورت پیش فرض مو جود می باشند
حال شما دو زبان دیگر هم فعال کرده اید که می بایست توابع اون رو با کلیک بر روی گزینه جدید ایجاد نمایید
نام: Persian
نام محلی : Persian (IR)
کد زبان : fa
متاتگ زبان : fa-IR
و یک منو هم برای انتخاب شبیه کد زبانه که باید fa یا fa_ir رو انتخاب کنید ( در قسمت image perfix فارسیش یادم نیست
--
توضیحات بالا برای ایجاد محتوا برای بخش فارسی بود حال برای دیگر زبانی که فعال کرده اید نیز به همین شکل باید ایجاد کنید اما نام ها بسته به زبان متغییر هستند
en
it
fr
ru
ar
نامهاییی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر منظوزتون رو متوجه شدم، من همه این کارهارو از اول انجام داده بودم. چکم کردم ولی درست نشد.،
یه سوال: نمیشه صفحه اول رو redirect کرد؟ از طریق htaccess یا هرچی، یه راهنمایی بکنید.
-
-
RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?iswar.com$ RewriteRule ^(/)?$ fa [L,R=301]
بجای fa میتونید en هم بزارید
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
کد مثل این که مشکل داره ریختمش ولی وقتی مزنم اینجوری میشه آدرس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تازه این مشکل به همینجا خطم نمیشه، موقع ساختن سایت مپ خطا میاد میگه نمیتونه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کانکت شه.
شما سایت چند زبانه میکنید این مشکل رو ندارید؟
-
-
اینو بچسبون آخر فایل htaccess کد قبلی رو که بهت دادم پاک کن
RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] RewriteRule (.*) http://iswat.com/$1 [R=301,L]]
Redirect 301 /index.php [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)