-
نثبیت موقعیت قالب
با سلام
من قصد ایجاد یک موقعیت در قالبم در زیر قسمت کانتنت دارم . موقعیت تازه ترینها . منتهی وقتی موقعیتی را ایجاد کردی و css آنرا می نویسی و به صفت float مقدار right را دادی ، همه چیز خوب است . موقعیت سر جایش است .
ولی وقتی بر فرض موقعیت محتوا بلندتر شد ، دیگر در زیر آن نمی ماند و به سمت راست حرکت می کند . چون در شرایط عادی یک موقعیت به نام استار در سمت راست آن قرار دارد و آن در سمت چپ آن قرار دارد که با بلند شدن محتوا ، آن را رد کرده و به دیواره قالب می چسبد . که البته طبیعی است چون right است .
صفت position را امتحان کرده ام ولی جواب نمی دهد . خیلی تلاش کردم و لی نمی شود . کاش صفتی بود تا مکان این موقعیت را ثابت می کردیم تا حرکتی نکند . یعنی با خالی شدن اطرافش به راست حرکت نکند .
با تشکر از همه عزیزان . ممنون می شوم اگر راهنمائی بفرمائید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2014 08:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بهش کد زیر رو بده
overflow:visible;
اگه نشد :
overflow:scroll;
-
-
خیلی ممنونم و لی کاملا اشتباه متوجه شدین . این صفتها به درد من نمی خورن . اینها اسکرول برای موقعیت چه عمودی و چه افقی ایجاد می کنن . من می خوام موقعیت سر جاش یعنی زیر موقعیت بالائی ثابت باشه . یعنی موقعیت به سمت چپ یا راست حرکت نکنه . طبق تصویر زیر میخوام موقعیت جدید زیر اون وسطیه ثابت بایسته و با خالی شدن فضای سمت راستش . یعنی با پائین رفتن اون موقعیت وسطی و رد شدن اون موقعیت باریک سمت راستی که فضای خالی ایجاد می شه . اون موقعیت جدید به سمت راست و فضای خالی کشیده نشه .
-
-
- float: right;
- display: block;
- width: 100%;
- height: 100%;
اینارو بده بهش بعد با margin مموقعیتشو درست کن
-
-
ممنون از پاسخ و وقت گذاریتون ولی عرض 100% می شه کل صفحه . دقت کنی اون فضائی که کشیدم موقعیت اونجاست . یعنی به چپ و راست نره . فقط با تغییر طول موقعیت کانتنت (بالائی) به سمت بالا ، پائین بره . طرفین حرکت نکنه .
-
-
کی گفته عرض 100% میشه کل صفحه؟؟؟ شما با concepts css آشنایی داری؟ کدی که گفتم رو تست کردی آیا؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)