سلام
سال نو همگی مبارک
من می خواستم بدونم چطور می شه بهینه سازی برای موتورهای جستجو رو فعال کرد البته از قسمت تنظیمات کلی

سلام
سال نو همگی مبارک
من می خواستم بدونم چطور می شه بهینه سازی برای موتورهای جستجو رو فعال کرد البته از قسمت تنظیمات کلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
والا محمد جان فكر ميكنم بهتر بود 1ساعت بيشتر صبر ميكردي بعد ميگفتي كسي نيست![]()
بعد... ممم ... شما قوانين رو مطالعه كردي؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بخش آموزش هاي سايت رو چطور؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سرچ چي؟ انجام دادي؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب بازم به نتيجه نرسيدي واقعا؟
تنظيمات كلي -» لينك بهينه -» قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو: بلي
بعدش فايل htaccess.txt رو روي سرور به .htaccess تغيير نام بده حل ميشه ايشالا (اگه سرورت پشتيباني كنه)
موفق باشي ايشالا دفعا بعد اون 3 تا كاري كه گفتم رو قبل از پستت انجام بدي زودي به نتيجه ميرسي
يا علي
ممنون از جوابتون ولی من این کارها رو کردم
همه چی درست می شه ولی وقتی رو لینک مطلب یا ادامه مطلب کلیک می کنم باز نمی شه :-[
سلام صبح به خیر
باز نمیشه چی میگه ؟میگه شما مجاز به دیدن...؟
یا علی
Not Found
The requested URL /content/view/49/64/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Port 80
مشکلش اینه :-\
شما فایل .htaccess رو ایجاد کردید ؟!
بله ایجاد کردم
به نکته هایی که دوستان گفتن دقت کنید تا مشکلتون حل بشه.
1. htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدین. ( در root سایتتون )
2.در قسمت تنظیمات کلی سایتتون ، در قسمت لینک بهینه ، قابل فهم كردن لينك ها برای موتورهای جستجو" رو فعال کنید.
اگر با فعال كردن گزينه لينك بهينه مشكل 404 پيش مياد سرور شما ساپرت نميكنه. !!
ميشه لطف كنين بگين كه در اين صورت سرور چي رو ساپورت نمي كنه . و آيا در صورت درخواست امكان اضافه كردن امكانات در سرور ، امكان پذير هست يا نه ؟
ممنون
براي اين منظور سرور شما باید از Mod Rewrite پشتیبانی کنه .
در این مورد میتونید با پشتیبانی سرورتون صحبت کنید . شايد امكان پذير بود بستگي به سرور داره !
علاقه مندی ها (Bookmarks)