-
رفع مشکل ایجاد بانک اطلاعاتی هنگام نصب
سلام
خیلی از دوستان هنگام نصب جوملا 2.5 و 3 در مرحله چهارم (ایجاد بانک اطلاعاتی) دچار مشکل شده اند بنابراین تجربه شخصی ام را در این ارتباط در قالب یک تاپیک جدید مینویسم.
البته تاپیک جدید زدم چون در غیر اینصورت میبایست دو بار در تاپیکهای مربوط به ورژنهای مختلف مینوشتم.
1- من زمپ نصب کردم. شما هم نصب کنید!
2- ابتدا فایروال مربوط به ضدویروس و یا ویندوز را بررسی کنید. ممکن است جلوی فعالیت سرویسهای زمپ را گرفته باشند.
3- در شاخه xampp و زیرشاخه PHP فایل php.ini را ویرایش کنید.
4- دنبال رشته max_execution_time بگردید.
5- مقدار آنرا روی 300 تنظیم کنید.
6- فایل مربوطه را ذخیره کنید.
7- زمپ را دوباره اجرا کرده و آپاچی و مای اس کیو ال را استارت کنید!
8- اینطوری مشکل من حل شد. امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از emoshiri عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
05-24-2014 04:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آخرش مجبور شدم در انجمن - جوملا 3 فارسی - نصب جوملا هم همین تاپیک رو بزارم.
-
-
سلام
ممنون از توضیحات کاملت
ولی من همه کارایی که گفتین رو انجام دادم
نه آپاچی استارت شد نه مای اس کیو ال
از ومپ سرور هم که میخوام کار کنم صفحه دیتابیس میاد تنظیماتمو وارد میکنم و بعدی رو که میزنم همینطور تا فردا صبحش صفحه داره لود میشه
میشه راهنمایی کنین؟
ممنون
-
-
بعد از انجام تغییرات ومپ رو ریستارت کنید restart all services
-
-
من هم فکر کنم باید کاری کنی که دوباره فابل php.ini خونده بشه. پس بهتره ومپ یا زمپ رو غیر فعال کرده یا کاملا ببندی و دوباره اجراشون کنی
اگه نشد کلا ومپ یا زمپ را uninstall کن بعد نصب کن و قبل از اجرا تغییرات رو اعمال کرده و اجرا کن.
نتیجه رو اعلام کن.
-
-

نوشته اصلی توسط
emoshiri
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
خیلی از دوستان هنگام نصب جوملا 2.5 و 3 در مرحله چهارم (ایجاد بانک اطلاعاتی) دچار مشکل شده اند بنابراین تجربه شخصی ام را در این ارتباط در قالب یک تاپیک جدید مینویسم.
البته تاپیک جدید زدم چون در غیر اینصورت میبایست دو بار در تاپیکهای مربوط به ورژنهای مختلف مینوشتم.
1- من زمپ نصب کردم. شما هم نصب کنید!
2- ابتدا فایروال مربوط به ضدویروس و یا ویندوز را بررسی کنید. ممکن است جلوی فعالیت سرویسهای زمپ را گرفته باشند.
3- در شاخه xampp و زیرشاخه PHP فایل php.ini را ویرایش کنید.
4- دنبال رشته max_execution_time بگردید.
5- مقدار آنرا روی 300 تنظیم کنید.
6- فایل مربوطه را ذخیره کنید.
7- زمپ را دوباره اجرا کرده و آپاچی و مای اس کیو ال را استارت کنید!
8- اینطوری مشکل من حل شد. امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.

سلام دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید من منظور از شاخه xampp و زیرشاخه PHP فایل php.ini را نمی فهمم تا انجام بدم و منظور شما از زمپ چیست
راستی دوستان من در دایرکت ادمین نصب رو انجام میدم ولی در مرحله ایجاد دیتا بیس گیر میکنه و جلوتر نمیره نسخه هم از همین سایت گرفت اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم
ویرایش توسط abolfazl717 : 06-14-2014 در ساعت 03:11 PM
-
-
لطفا مشکل خود را در یک مکان بنویسید و تکرار نکنید ( در موضوع تکراری پاسخ داده شد)
-
-
با سلام خدمت کاربران گرامی
دوستانی که با توجه راهنمایی دوستان باز هم مشکل هنگ کردن توی مرحله ی دیتابیس رو دارن بهشون توصیه می کنم:
1-Xampp و MySQL رو stop کنید و ذوباره Start کنید(قبل از start سیستمتون رو restart کنید بهتره)
2-وقتی به مرحله ی دیتابیس رسیدین صبر کنین چون یکم اصولا طول میکشه و فکر می کنین مشکل برطرف نشده
ممنون از همه ی دوستان
-
-

نوشته اصلی توسط
metti
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت کاربران گرامی
دوستانی که با توجه راهنمایی دوستان باز هم مشکل هنگ کردن توی مرحله ی دیتابیس رو دارن بهشون توصیه می کنم:
1-Xampp و MySQL رو stop کنید و ذوباره Start کنید(قبل از start سیستمتون رو restart کنید بهتره)
2-وقتی به مرحله ی دیتابیس رسیدین صبر کنین چون یکم اصولا طول میکشه و فکر می کنین مشکل برطرف نشده
ممنون از همه ی دوستان
این دوستان ظاهرا ومپ استفاده می کنند
-
-
البته غیر فعال بودن آنتی ویروس رو هم مد نظر داشته باشید
حتما موقع نصب آنتی ویروس رو غیر فعال کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)