سلام بچه ها
کسی از کرج هست که من حضوری برم پیشش کمی راهنمایی بگیرم؟
لطفا اگه کسی از کرج میشناسید بمن معرفی کنید تا ازش بخوام شاید کمکم کنه.
ممنون

سلام بچه ها
کسی از کرج هست که من حضوری برم پیشش کمی راهنمایی بگیرم؟
لطفا اگه کسی از کرج میشناسید بمن معرفی کنید تا ازش بخوام شاید کمکم کنه.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چقدر در آموختن و کار کردن با جوملا عجول هستید؟
کتاب های جوملا رو مطالعه کنید و کار کنید اگر هم به مشکلی برخوردید در این انجمن مطرح کنید.
اگر مسئله ی غیر از این است پیام خصوصی بدید تا شماره ای که خواسته بودید رو بدم
سلام
اینجا یکم فرآیند یادگیری طولانی میشه.میخوام یکم سریعتر یاد بگیرم.سوالهام خیلی هستن و جواب اینهمه سوال رو اینجا گرفتن خیلی زمانبره.اگه کسی باشه و علاقه مند به بورس باشه منم تو بازار سهام راش میندازم.ضمنا ظاهرا جوملا 3 با بقیه جوملا ها فرق داره و کتاب جوملا 3 رو پیدا نکردم.
سلام وقت بخیرنوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواستم بهتون پیام خصوصی بدم اما پیغام داد که صندوقتون پر هست.
اینجا یکم فرآیند یادگیری طولانی میشه.میخوام یکم سریعتر یاد بگیرم.سوالهام خیلی هستن و جواب اینهمه سوال رو اینجا گرفتن خیلی زمانبره.اگه کسی باشه و علاقه مند به بورس باشه منم تو بازار سهام راش میندازم.ضمنا ظاهرا جوملا 3 با
بقیه جوملا ها فرق داره و کتاب جوملا 3 رو پیدا نکردم.
در صورت امکان ممنون میشم شماره رو واسم بفرستید یا اگه کسی از کرج میشناسید معرفی کنید.
ممنون
من کرج هستم دوست من ولی تایمم محدوده شماره تماس برات قرار می دم ساعت 5 به بعد هستم صبح ها پاسخگو نیستم
سلام
من هم کرج هستم و شدیدا در حال تلاش کردن برای یاد گرفتن جوملا :d مخصوصا جوملا 3 . اگر کسی بود به منم خبر بده که شاید منم رفتم سراغش. یه سایتی رو دیده بودم که تو کرج فعالیت میکردن و ویدئو اموزشی هم ساخته بودن که خوب به نظر میرسید.پیداش میکنم برات میفرستم شاید بدرد خورد.
ولی نمیدونم چرا تو این فروم نمیتونم پی ام بدم! اروری چیزی هم نمیده اصلا! وقتی پیامم رو ارسال میکنم تو صندوق پیام های ارسال شده هیچی وجود نداره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)